Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Pete kastanis-give you love

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ ξεχωριστό για έναν από τους συμπολίτες μας, τον Σκοπελίτη Παναγιώτη Καστάνη.
Η σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής ήταν για εκείνον χόμπι από την ηλικία των 20 ετών, ένα πάθος που στη συνέχεια εξελίχθηκε στο αντικείμενο των σπουδών του.
Το χειμώνα που μας πέρασε, μετά από παύση ενός έτους, άρχισε πάλι να δημιουργεί δικές του παραγωγές. Τα πρώτα θετικά σχόλια δεν άργησαν να έρθουν κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπογράψει πολύ σύντομα τρία διαφορετικά συμβόλαια σε εταιρείες του εξωτερικού.
Η πρώτη του δουλειά θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου από την Αγγλική Red robot records, μια διασκευή στο κομμάτι Thats good του Astair Electro. Η ίδια εταιρεία στις 18 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το προσωπικό του single με τίτλο Fabrica που θα αποτελείται από τέσσερα κομμάτια. Μέσα στον Ιούλιο αναμένονται να...
κυκλοφορήσουν άλλα δυο singles, ένα από τη δανέζικη Subtec records με τίτλο Cloudy που θα αποτελείται από τρία κομμάτια και ένα από την Nasimus records, μια εταιρεία που έχει σαν βάση της τη Γεωργία.
Επίσης όλες του οι παράγωγες θα διατίθενται από όλα τα μεγάλα digital music stores όπως i tunes, beatport, juno κτλ.
Το Σεπτέμβριο είναι καλεσμένος να συμμετάσχει παίζοντας μουσική σε ένα party που θα διοργανώσει η Subtec records σε μεγάλο club της Κοπενχαγης.
Παρακάτω διατίθεται το κομμάτι give you love για free download η για απλή ακρόαση.

2 σχόλια:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.