Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Συγχαρητήρια Χριστόδουλε

Με θάρρος και τόλμη στον πρώτο του αγώνα ως παλαιστής, κατέβηκε στους προκριματικούς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πάλης Υποταγής (Grappling), που διεξήχθησαν σήμερα στις 15-05-2011 στο κλειστό Στάδιο Ζωφριάς, ο παλαιστής του Α.Ο. Σκοπέλου Παρασχάκης Χριστόδουλος.
Δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στην ομάδα που θα αποτελέσει την Εθνική Ελλάδος, χάνοντας με υποταγή από έναν αθλητή από την Κρήτη, αθλητή με ειδικότητες την Πυγμαχία, το Brazilian Jiu Jitsu και την Ελευθέρα πάλη.
Ο Εκπαιδευτής του Μάνος Βασιλείου μας είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, παρά...
τον αποκλεισμό μας.
Ο Χριστόδουλος, είχε να αντιπαλέψει πέρα από το γεγονός πως θα αντιμετώπιζε αθλητές που παλεύουν χρόνια και έχουν εμπειρία, το γεγονός πως πήρε ύλη 1 έτους μέσα σε μόλις τρεις μήνες προκειμένου να προλάβουμε τους αγώνες, το γεγονός πως την τελευταία βδομάδα που έπρεπε να προπονηθούμε 3 και 4 ώρες την ημέρα, εγώ ήμουν άρρωστος με αποτέλεσμα να μην κάνουμε ούτε μια προπόνηση.
Τέλος αναγκάστηκε λόγω της αδιαθεσίας μου αυτής, να κατέβει στους αγώνες δίχως προπονητή στην γωνία του και δίχως βοηθητικές εντολές στην διάρκεια του αγώνα, βοηθητικές εντολές που ο αντίπαλος του, είχε και που όποιος γνωρίζει από αθλητισμό ξέρει πόσο σημαντικό αυτό είναι.
Έκανε έναν πολύ δυνατό αγώνα πάνω στην Ολυμπιακή παλαίστρα και έχασε δίκαια από έναν άξιο αντίπαλο.
Ως εκπαιδευτής στον Α.Ο. Σκοπέλου, καλωσορίζω τον σύλλογο στα σαλόνια των αγωνιστικών μαχητικών αθλημάτων, τον Χριστόδουλο από βάθος καρδίας τον συγχαίρω για τον όμορφο αγώνα που έκανε, για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, το θάρρος και την τόλμη που επέδειξε και προσδοκώ την εμπειρία του αυτήν να την μεταφέρει μέσα στην τάξη της πάλης, ώστε και άλλοι συναθλητές του Σκοπελίτες να αρχίσουν σιγά σιγά να ετοιμάζονται για ίδιους αγώνες αλλά και μεγαλύτερους.»

6 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ Χριστόδουλε σε εσένα αλλά και στον προπονητή σου για την δουλεία που κάνετε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό πάνω στο νησί μας την Σκόπελο!!!! Είστε όλοι παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά!!!!
    Αργύρης Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια παιδιά. Η προσπάθεια δεν κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Συνεχίστε τον αγώνα. Συνεχίστε την προσπάθεια.
    Δεν θα βρέξει ποτέ τριαντάφυλλα. Αν θέλουμε να έχουμε περισσότερα τριαντάφυλλα, πρέπει να φυτέψουμε περισσότερες τριανταφυλλιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια Χρηστο.
    Οντως το γεγονος οτι την τελευταια εβδομαδα δεν μπορεσαμε να δουλεψουμε καθολου...ηταν σημαντικο.Για εμενα και τα υπολοιπα παιδια,ακομα και η ηττα ηταν αξιολογη.Εισαι νικητης και μονο που ειχες το θαρρος να βιωσεις αυτην την εμπειρια εντελως μονος σου χωρις να εχεις στο πλευρο σου τον δασκαλο.Εδω πολλες φορες δεν κανουμε προπονηση χωρις την παρουσια του και εσυ παρ'ολα αυτα πηρες την αποφαση να πας και να μας δωσεις την ευκαιρια να ακουστει η ομαδα μας με την συμετοχη σου και να δειξουμε πως σε αυτο το νησι υπαρχουν ατομα που ενφιαφερονται για τον αθλητισμο.Στην πορεια ολα θα πανε καλυτερα.Για ολους εμας εισαι νικητης.Εμεις πανω απ'ολα κυνηγαμε την εμπειρια.Ακομα και η ηττα...ειναι καλοδεχουμενη.
    Περιμενω με το καλο να γυρισεις και να συνεχισουμε την προπονηση...!!!

    Ξηροχειμωνας Σωτηρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δείτε τα αποτελέσματα στην Κατηγορία των -75 κιλών που αγωνίσθηκε ο Χριστόδουλος, ο Μάριος Λουλάκης που τον κέρδισε, κέρδισε και το χρυσό μετάλειο στην κατηγορία.
    Όλα τα αποτελέσματα καθώς και σχετικό ρεπορτάζ, εδώ...
    http://www.ringstories.gr/2011/05/h-grappling-grappling-fila-t.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ DRAGONS FIGHTERS!!ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΗΤΤΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΛΗΤΗ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ KAI ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ "ΟΝΕ ΜΟΜΕΝΤ ΙΝ ΤΙΜΕ" ΤΗΣ WHITNEY HOUSTON ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ! http://www.youtube.com/watch?v=96aAx0kxVSA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.