Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου

Με 31 θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει, τη Δευτέρα 30 Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου.
Τα θέματα είναι τα παρακάτω:
Πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση εποχικών & πρόσκαιρων αναγκών για το έτος 2011.
Καθορισμός αριθμού & ειδικοτήτων προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου Χρόνου, για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών.
Υποβολή αιτήματος προς τον ΟΑΕΔ για σύσταση γραφείου «Ανταποκριτή ΟΑΕΔ» στο Δήμο Σκοπέλου.
Έγκριση Ο.Ε.Υ. Δήμου Σκοπέλου.
Αποδοχή επιχορήγησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων έτους 2011 και κατανομή στις σχολικές επιτροπές (Β Δόση 2011).
Ορισμός Προέδρου και εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Σκοπέλου.
Εξέταση της υπ αριθ. 36/2011 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα « Εξέταση της υπ αριθ. 1162/15-02-2011 αίτησης του κ. Λεμονή Κων/νου του Θωμά».
Εξέταση της υπ’ αριθ. 3539/23-05-2011 αίτησης της εταιρίας με την επωνυμία «Γ. ΠΕΡΔΙΚΑΡΗΣ - Α. ΡΟΡΟΣ Ο.Ε».
Εξέταση της υπ' αριθ. 2927/19-04-2011 αίτησης των κ. Ξηρογιάννη Γ. Ιωάννη και Βασιλούδη Χ. Νικολάου.
Εξέταση της υπ’ αριθ. 2487/06-04-2011 αίτησης της Εταιρείας για τη Μελέτη & Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας.
Έγκριση ψηφισμάτων διαμαρτυρίας για την κατάργηση του Διοικητικού-Οικονομικού Τμήματος της ΔΕΗ Σκοπέλου καθώς και για επικείμενη υποβάθμιση της ΔΟΥ Σκοπέλου σε Γραφείο όπως φημολογείται.
Εξέταση της υπ’ αριθ. 45/2010 απόφασης της ΔΕΥΑΣ με θέμα «Έγκριση της τιμής πώλησης νερού στα σκάφη στη μαρίνα Ν Κλήματος».
Εξέταση της υπ’ αριθ. 4/2011 απόφασης της ΔΕΥΑΣ με θέμα «Τιμολογιακή Πολιτική Χρήσεως 2011»
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των συντελεστών τελών καθαριότητας και φωτισμού για το έτος 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη του τέλους ακίνητης περιουσίας για το έτος 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των τελών και δικαιωμάτων του Δημοτικού Νεκροταφείου για το έτος 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των τελών χρήσης πεζοδρομίων, πλατειών και γενικά κοινοχρήστων χώρων.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναπροσαρμογή ή μη των συντελεστών του τέλους διαφήμισης για το έτος 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για καθορισμό τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου για τους αμαξηλάτες κατά το έτος 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για καθορισμό μισθωτικού ανταλλάγματος του δικαιώματος απλής χρήσης του Αιγιαλού και της Παραλίας του Δήμου Σκοπέλου, στους έχοντες όμορες εγκαταστημένες επιχειρήσεις (ξενοδοχεία - κέντρα αναψυχής κ.λ.π.) για το έτος 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 13.466,44€ από το ΥΠ.ΕΣ.Α & Η.Δ. για κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας μονίμου προσωπικού ΚΕΠ του Δήμου Σκοπέλου και αναμόρφωση του Πρ/σμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 13.466,44€ από το ΥΠ.ΕΣ.Α & Η.Δ. για κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας μονίμου προσωπικού ΚΕΠ του Δήμου Σκοπέλου και αναμόρφωση του Πρ/σμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση του πρ/σμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση του πρ/σμού του Δήμου οικονομικού έτους 2011 για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Ανάπτυξη ασύρματου τοπικού δικτύου και διασύνδεσης στο internet (WIFI HOT SPOT)».
Αντικατάσταση και ορισμός νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΣ, μόνο ως προς το μέρος που αφορά το ποσοστό συμμετοχής των γυναικών στο Δ.Σ.
Οδοιπορικά έξοδα εκτός έδρας Δημάρχου.
Οδοιπορικά έξοδα εκτός έδρας Αντιδημάρχου.
Εκμίσθωση ή μη βοσκήσιμων εκτάσεων της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου του Δήμου Σκοπέλου.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για καθορισμό διαδρομών αμαξηλατών για την καλοκαιρινή περίοδο στο Δήμο Σκοπέλου.
Εξέταση εισηγήσεως της Δημοτικής Κοινότητας Σκοπέλου για διάθεση ή μη μιας επιπλέον άδειας ζωήλατου οχήματος στη Δημοτική Κοινότητα Σκοπέλου.
Εξέταση εισηγήσεως της Οικονομικής Επιτροπής για καθορισμό θέσεων άσκησης στάσιμου-υπαίθριου εμπορίου.
Έγκριση ή μη υπογραφής σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Σκοπέλου με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Ελαστικών με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρεία Οικολογικής Διαχείρισης Ελαστικών ECOELASTIKA» και ορισμού νόμιμου εκπροσώπου του Δήμου για την υπογραφή.
Φιλοξενία μαθητών εκπαιδευτικού προγράμματος.

16 σχόλια:

  1. Παρακαλουμε θερμα να βγειτε live απο το καναλι της βουλης αξεια η πρωτοβουλια αυτη για καλυτερη ενημερωση του κοσμου της Σκοπελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΩΡΑ Σκοπελου είναι παραδοσιακός οικισμός και απαγορεύονται τα νέον ... Παρακαλω κάντε κάτι στο συμβούλιο

    Δείτε : φώτα χριστουγεννιάτικα σε κορμούς δημοσίου χώρου στα δέντρα στον παραδοσιακό γαρύφαλλο

    Τα φώτα στο μπαραμαρες

    Καρυατιδες σωλήνες , σούπερ ΜΑΡΚΕΤ ταμπέλες νέον , φώτα ΝΕΤ καφε στην Παναγίτσα
    Πράσινος φωτισμός στον βράχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ σωστο το παραπάνω 32 θέμα

    33 θέμα
    Εθελοντικά μαζεύτηκαν πριν Ένα μήνα 11 σακούλες σκουπίδια λίγο πριν το βελανιο

    Οι σακούλες είναι Ακόμη εκει!!!!!!!!

    Σε καμμια παραλία δεν έχουν μπει οι κάδοι σκούπιδιων

    Κύριοι κοιμαστε ;;; Η δεν αγαπάτε τον τόπο σας ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 29 Μαΐου 2011 10:49 μ.μ.

    Σωστοοός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο που για πρώτη φορά μεταδόθηκε το συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ απο την τηλεόραση, ελπίζουμε να τα μεταδίδουν πάντα, για να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται και πως διαχειρίζονται τα λεφτά μας.
    Μπράβο στον κύριο Γεώργιο Πατσή που έκανε ένσταση για το συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ και τώρα θα έχει και δύο γυναίκες.Είναι πολύ σημαντική η ισότητα των δύο φύλων και ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι να μας το θυμίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παραδοσιακος χαρακτηρας καθε νησιου,γινεται παρελθον απο τη στιγμη που εμφανιζεται ο πρωτος τουριστας.Εξαλου ποιοι ειμαστε εμεις οι ταπεινοι και ανιδεοι ντοπιοι,που μονο να καταστρεφουμε ξερουμε,οταν καποιοι εχουν μεσα σε λιγα χρονια αντιληφθει "τα μυστικα του σκοπελιτικου καρναβαλιου"?
    Μην ανησυχειτε ομως,ετσι οπως παμε,το μονο σιγουρο ειναι οτι η "παραδοση" θα ειναι το μονο που θα μας μεινει.Εχει να δουλεψει ξυλοσομπα και λαμπα πετρελαιου!Και περιμενω να δω ποσο θα σταθουνε στο πλεον "παραδοσιακο" νησι μας ολοι οι ΤΙΜΗΤΕΣ της παραδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου άρεσε πολύ η αρνητική στάση που είχαν ορισμένοι μαγαζάτορες για την χορήγηση άδειας σε πλανόδιους μικροπωλητές, ακόμα και σ΄αυτούς που πωλούν ψημένα καλαμπόκια, με το σκεπτικό ότι θα ξοδέψουν από τον προϋπολογισμό των διακοπών τους και δεν θα περισσέψουν για να αγοράσουν τουριστικά είδη και τρουκάνες.
    Αχ αυτή η ΚΡΙΣΗ... και ακόμα είμαστε στην ΑΡΧΗ... θα πέσει μεγάλη ΦΑΓΟΜΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραία η θέση που εξέφρασαν ο κ. Ραμαντάνης και ο κ. Ρόδιος για την πάταξη της ακρίβειας στο νησί μας. Πρέπει οι ξαπλώστρες να είναι ελεύθερες χωρίς λεφτά για τον κόσμο και μακάρι να την εφαρμόσει ο Δήμος με την βοήθεια των παραπάνω κυρίων. Έτσι δεν θα χρείαζεται να βρίσκονται στη δινή θέση να τις ενοικιάζουν οι επιχειρηματίες που έχουν ξενοδοχεία και εστιατόρια στους πελάτες τους, όπως ο επιχειρηματίας από την Μηλιά που μίλησε στο συμβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι αληθεια οτι εγινε το ΕΛΑ ΝΑ ΔΗΣ!!!! χθες στο Δημοτικο Συμβουλιο και αν ειναι αληθεια να τα μαθουμε και εμεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακαλουμε την εφημερίδα αν γνωρίζει να μας γραψει κανένα σοβαρό θέμα που συζητήθηκε στο συμβούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρωτότυπη ιδέα και πάρα πολύ έξυπνη η κίνηση του ιδιοκτήτη καφετέριας να τυλίξει τα δέντρα με φώτα, είναι πολύ σουρεαλιστική και καθόλου κιτς και θα τραβήξει πολύ κόσμο (όπως η πόλη του φωτός), άλλωστε τα φώτα τραβάνε διάφορους ζωντανούς οργανισμούς(ζουζούνια, μύγες, καλαμάρια κτλ).Μοιάζει σαν να έχουμε στολίσει για χριστούγεννα μέσα στο καλοκαίρι,στην Αυστραλία γιατί να κάνουν μπάνιο χριστουγεννιάτικα?Απορώ πως δεν το σκέφτηκαν να το κάνουν και σε άλλα νησιά η άλλοι καταστηματάρχες στην Σκόπελο. Ο καιρός έχει τρελαθεί και με αυτές τις κλιματικές αλλαγές που βλέπουμε, τίποτα δεν μας εγγυάται ότι στο μέλλον μπορεί να κάνουμε χριστούγεννα με καλοκαιρινό καιρό,ίσως να είναι μια διορατική κίνηση και να έχει προφητικό χαρακτήρα και με αυτή να θέλει να προλλάβει τις εξελίξεις που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΛΕΞΗ.ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Λαγουδάκη γιατί τόσες πολλές φωνές? Καμία πρόταση της προκοπής δεν είχατε να κάνετε? Ά... ξέχασα προτέινατε να γίνει ένα συμβούλιο για να δούμε τι έγινε και τι δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια, πολύ κώλυμα με το παρελθόν...Πρέπει όμως να προχωρήσουμε μπροστά με προτάσεις και επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ WI-FI.
    ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!! ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ www.skopelos.gr ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. NA HTAN MONO O KYΡΙΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ απόλυτα με ΤΙΓΡΗ. Εστω και σε τίτλους παράκληση να αναρτώνται οι αποφάσεις για μείζοντα θέματα. Προσπαθείστε το. Θάναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.