Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Πρωτοβουλία Αγοραστού για τη λειτουργία Σχολής Μελισσοκόμων στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή

-Περιφέρεια Θεσσαλίας και Μελισσοκόμοι συνδιοργανώνουν ημερίδα για να την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με το μέλι
-Αυστηροί έλεγχοι κατά της νοθείας στο μέλι από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας
Σκοπελίτικο μέλι: από τα καλύτερα της Θεσσαλίας
Πρωτοβουλία για τη λειτουργία της Σχολής Μελισσοκόμων στην Αβερώφειο Γεωργική Σχολή αναλαμβάνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο οποίος είχε σήμερα συνεργασία με τον Πρόεδρο του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κ. Γεράσιμο Κράγια.
Ο κ. Κ. Αγοραστός είπε ότι στην επικείμενη...
συνάντησή του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκανδαλίδη πρόκειται να θέσει με έμφαση το θέμα υπενθυμίζοντας στον Υπουργό τη δέσμευση που ανέλαβε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λάρισα.
Ο κ. Κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε για αυστηρούς ελέγχους από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, με στόχο την αντιμετώπιση της νοθείας στο μέλι.
Παράλληλα, έκανε ασμένως δεκτή την πρόταση του κ. Γερ. Κράγια να συνδιοργανώσει η αιρετή Περιφέρεια τον προσεχή Δεκέμβριο ημερίδα για το μέλι για να ενημερωθεί το καταναλωτικό κοινό στη Θεσσαλία.
Στη συνάντηση έγινε συζήτηση και για άλλα θέματα που αφορούν τους μελισσοκόμους όπως τα προβλήματα που δημιουργούν στη μελισσοκομία οι ανεξέλεγκτοι ψεκασμοί και η κλοπή μελισσοσμηνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.