Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Άνοιξε το καλοκαιρινό ΚΑΠΗ Σκοπέλου

Τη λειτουργία του καλοκαιρινού παραρτήματος ΚΑΠΗ Σκοπέλου εγκαινίασαν την Πέμπτη 26 Μαΐου τα μέλη του, παρουσία του Δημάρχου Σκοπέλου Γιώργου Μιχελή και του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Λαγουδάκη.
Αφού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος των μελών του ΚΑΠΗ κ. Φάνης Ρούσσος ο οποίος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους είπε: «μετά από πολλές προσπάθειες και με τη συμπαράσταση του κ. Σπύρου Γκίκα και της συζύγου του Δέσποινας, κατορθώσαμε να είμαστε πάλι στο παλιό μας στέκι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Δήμαρχο, για την αμέριστη βοήθεια του και ελπίζω στη συμπαράστασή του και στο μέλλον».
Αμέσως μετά ο κ. Ρούσσος κάλεσε τον Δήμαρχο Σκοπέλου να πει δυό λόγια, ο οποίος παίρνοντας το λόγο είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω το παλιό Δ.Σ. του ΚΑΠΗ για τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή, τον κ. Ρούσσο που...
έχει κάνει πολύ αγώνα για να ξανανοίξει αυτός ο χώρος... με ενδιαφέρει πολύ να συνεχιστεί αυτός ο ''θεσμός'', ό,τι και να γίνει θα είμαι δίπλα σας, ο Δήμος θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας παρέχει όποιες διευκολύνσεις είναι δυνατόν... Θέλω να ευχηθώ αυτό το καλοκαίρι να μας βρει εντάξει, να κατορθώσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την πραγματικά δύσκολη κατάσταση και ό,τι μπορούμε για τους ηλικιωμένους θα το κάνουμε».
Τέλος, για την εκδρομή που περιμένουν κάθε χρόνο με λαχτάρα οι ηλικιωμένοι, ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι φέτος θα βοηθήσει να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο. 

8 σχόλια:

  1. παρακαλω μια απορια εχω.η καινουρια καθαριστρια στο θερινο Κ.Α.Π.Η με τη κριτιρια εγινε η προσλιψη της?? επειδη εχει και τους δυο γονεις παρεα ??? εγινε προκυριξη ή ειχε μπαρμπα στην κορονη?? παρακαλω ας απαντησουνε η αρμοδιοι επι του θεματος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΈΓΙΝΕ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ [ΡΟΥΣΦΕΤΗ]ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ
    Η ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος άλλος είχε Μπάρμπα, όχι στην Κορώνη, αλλά στην Σκόπελο, και προσελήφθη και είναι εξαφανισμένος και τον κυνηγάνε για να δώσει τα τρία ευρώ από τις επισκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δηλαδη τι εννοειτε "εξαφανισμενος" πληρωνουνε και εισιτηριο [3ευρω] απο παντου να παρουνε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος υπάλληλος του ΚΑΠΗ απειλεί ότι θα παραιτηθεί(κρίμα τον κόπο που έκανε ο μπάρμπας του για να τον διορίσει) γιατί δεν τον συμφέρει και δεν θέλει να δίνει στο ΚΑΠΗ τα 3 ευρώ απο τις επισκέψεις που κάνει στους ηλικιωμένους.Αν δεν τον συμφέρει ας πάρει τον ντρουβά του στον ώμο και ας σηκωθεί να φύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δήμαρχε και πρόεδρε του ΚΑΠΗ τι είναι αυτά που διαβάζουμε; Μπορούμε να μάθουμε τί συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω παντως γνωριζω οτι οι γεροντες τον λατρευουν και τον περιμενουν πως και πως Η ανακουφιση που τους προσφερει και η ψυχολογικη στηριξη δεν ανταλασσεται με τιποτα Βρειτε ενα τροπο συννενόησης γιατι ειναι η μονη ελπιδα των ηλικιωμενων για τη φυσικη τους βελτιωση Ολα τα υπολοιπα ειναι λογια ισως και μισες αληθειες. Θα ειναι μεγαλη απωλεια αν τον χασουν. Λοιπον μη τα ισοπεδώνουμε ολα. Ας εχουμε και μια σημαντικη παροχη στη Σκοπελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.