Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οι μικροί ξέρουν καλή μπάλα...

Παρουσιάζοντας πολύ καλό θέαμα και δείχνοντας πως «το κατέχουν το άθλημα» οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες των Α.Ο. Σκοπέλου και Σκιάθου συναντήθηκαν σήμερα στο «Επ. Πετραλιάς» σε έναν αγώνα που κέρδισε η Σκόπελος με 7-5.
Οι δύο γυμναστές – προπονητές Γιάννης Γλύκος (Σκόπελος) και Νίκος Τασιόπουλος (Σκιάθος) έκαναν καλή δουλειά όλο τον χρόνο και αυτό φάνηκε σήμερα στο γήπεδο.

Να συγχαρούμε τα παιδιά και των δύο ομάδων για την τεχνική τους κατάρτιση, αλλά και για το ήθος που επέδειξαν στην διάρκεια αλλά και στο τέλος του αγώνα όπου αποχώρησαν συγχαίροντας νικητές και ηττημένους

Από την Σκόπελο έπαιξαν οι: Ραφαήλ Παναγιώτου, Σπύρος Ευαγγελίδης, Γιώργος Κόλιας, Ραφαήλ Μπαλαλάς, Στέργιος Σκλάβος, Παναγιώτης Σκιαθίτης, Θανάσης Διαγούμας, Αλέξ. Ρόκος, Βαγγέλης Σκλάβος, Ιάσονας Παπαχρήστου, Γιάννης Λίτσιος, Μαρσέλ Ιμπρούση, Φλόρη Κολτρέου, Βασίλης Γεωργίου, Παναγιώτης Χλιβερός, Έλσον Σένκο, Ρομάλνσο Μινολονάμια, Ρέντιου Ζάνη, Θανάσης Σάββας, Γιάννης Θωμάς, Γιάννης Γενακαρόνης, Αλεξ. Ζίου, Κρίστη Τσέλα, Γιώργος Τριανταφύλλου, Βασίλης Κεχριώτης, Μάρκος Γεράκης.
Την ομάδα της Σκιάθου αποτέλεσαν οι: Νίκος Γαλανόπουλος, Νίκος Τσότσος, Σπύρος Μελαχροινός, Θοδωρής Μπακατσέλος, Βαγγέλης Μέμα, Φάνης Πέρα, Θανάσης Γραμματικός, Ηλίας Αιντίνη, Μάριος Μπάνος, Κωνσταντίνος Κυριαζής, Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Μπούρτζικας, Σωκράτης Χούμας, Αλέξανδρος Χούμας, Ραφαήλ Ζαχαριάς, Γιάννης Βέλτσιος, Γιώργος Σταμέλος, Νίκος Πέρα, Γιώργος Τάσιος, Χρήστος Γιούσης.




Τα παιδιά τελείωσαν τις ποδοσφαιρικές και σε λίγο σχολικές υποχρεώσεις τους και έδωσαν ραντεβού τον Οκτώβριο.
Καλό καλοκαίρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.