Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Για τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου

Αναγνώστες γράφουν στο blog και διαμαρτύρονται για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της ΔΕΥΑ Σκοπέλου.
Επανασύνδεση
Ακριβό θεωρούν πολλοί καταναλωτές το τέλος επανασύνδεσης για «κομμένους» λογαριασμούς.
«Λίγο παρακάτω από τα 70 ευρώ χρειάστηκε να πληρώσω για να μου συνδέσουν το νερό. Θεωρώ το ποσό παράλογο...» μου έλεγε Σκοπελίτης που μόλις πριν από λίγο είχε περάσει από το ταμείο της ΔΕΥΑ.
Καμάρα
«...στην περιοχή Καμάρα της Σκοπέλου έχουν αφήσει ολόκληρες γούρνες από πλάκες που έβγαλαν τεχνίτες της ΔΕΥΑΣ προσπαθώντας να βρουν κάποια διαρροή. Οι πλάκες είναι πεταμένες στην άκρη του δρόμου και...
το σημείο είναι παγίδα για ηλικιωμένους, παιδιά που κατεβαίνουν με τα ποδήλατα, καθώς βέβαια και για όλα τα άλλα οχήματα που περνάνε από εκεί. Αυτή η κατάσταση κοντεύει τώρα τους 2 μήνες σε σημείο που να μας έχει γίνει συνήθειο.
Ντροπή σε όλους τους αρμόδιους για την κατάσταση αυτή...»
Ρηγινάκι
«...ο βιολογικός στον Άγιο Ρηγινάκι βρωμοκοπάει... κάντε κάτι γι΄αυτο.. απορώ πως δεν διαμαρτύρονται οι κάτοικοι εκεί γύρω, απαράδεκτο...»
Παραλιακή
Και βέβαια συνεχίζονται τα παράπονα για τις λάσπες που δημιουργούνται χειμώνα – καλοκαίρι από τα νερά που αντλούνται από παρακείμενη οικοδομή και έχουν δημιουργήσει πρόβλημα σε περίοικους, αλλά και σε πεζούς που θέλουν να κάνουν μια βόλτα στην παραλιακή Σκοπέλου από το ύψος που βρίσκεται το λιμεναρχείο μέχρι την εν λόγω οικοδομή. (κλικ εδώ)

Γλώσσα
Περιοχή Μαυράκι, δρόμος προς Άγιο Ιωάννη, μετά την αποκατάσταση ζημίας της ΔΕΥΑ,αρκετά μέτρα δρόμου σε επικίνδυνο σημείο, παραμένει σε κακό χάλι. Καθημερινά τον Άγιο Ιωάννη τον επισκέπτονται αρκετοί τουρίστες και ακόμη είμαστε στον Μάιο. Αν δεν αποκατασταθεί άμεσα ο δρόμος θα θρηνήσουμε θύματα...

16 σχόλια:

  1. Θανάση βάλε μια τάξη στην ΔΕΥΑΣ, ο κόσμος έχει παράπονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλώσσα,περιοχή Μαυράκι, δρόμος προς Αγιο Ιωάννη, μετά την αποκατάσταση ζημίας της ΔΕΥΑ,αρκετά μέτρα δρόμου σε επικίνδυνο σημείο,παραμένει σε κακό χάλι.Καθημερινά τον Αγιο Ιωάννη τον επισκέπτονται αρκετοί τουρίστες και ακόμη είμαστε στον Μάιο. Αν δεν αποκατασταθεί άμεσα ο δρόμος θα θρηνήσουμε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε συγχαρητηρια για την κοινωνική πολιτική της ΔΕΥΑΣ απέναντι στους συμπατριωτες μας.
    Έχει ο καιρός γυρίσματα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μάθετε να πληρώνετε το νερό σας και να βάλετε παραπάνω επανασύνδεση γιατί ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν βάζει μυαλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 7 Μαΐου 2011 9:58 μ.μ.
    μήπως είσαι ΑΜΕΑ πολύτεκνος η συνταξιούχος και δεν σου έδωσαν την έκπτωση που δικαιούσαι. Άνοιξε τα μάτια σου και δες και μην το παίζεις έξυπνος μεγάλε .
    Υπάλληλος ΔΕΥΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο πανω απ'ολους στον υπευθηνο της σελιδας αυτης που μας δινει αυτη την δυναμη να λεμε τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε στην καθημερινοτητα μας σε αυτον εδω τον τοπο.Με επιασαν τα γελια το πρωι που ειδα τους τεχνιτες της ΔΕΥΑΣ να ριχνουν αμμο στα χαντακια στην περιοχη της καμαρας.Μεχρι τωρα ενα μεγαλο μερος εχει φυγει απο τα αυτοκινητα που περνανε.Ας παρακαλεσουμε ολοι μαζι να μην βρεξει και φυγει και η υπολοιπη.Ας πουμε πως αυτον τον δρομο ο Δημαρχος δεν τον βλεπει.Απο τα νταμαρια μεχρι την επισκοπη που εχει γεμισει λακκουβες ο δρομος και παμε στο αντιθετο ρευμα για να της αποφυγουμε...αυτες τις βλεπει..η περναει τραγουδοντας και μερακλομενος και δεν της περνει χαμπαρι..!!Βεβαια οταν εισαι και με ξενο αυτοκινητο..ειναι αλλιως τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να μου απαντήσει ο παραπάνω υπάλληλος της ΔΕΥΑΣ αν καταργήθηκε η αποζημίωση του Προέδρου όπως προεκλογικά εξαγγέλθηκε, ή αν ο σημερινός πρόεδρος εξακολουθεί να την παίρνει και μάλιστα αυξημένη. Παρακαλώ να απαντηθεί από όποιον γνωρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μάθετε να κάνετε υπομονή δεν μπορούν να αλλάξουν όλα από την μία μέρα στην άλλη .Και κοιτάξτε και λίγο τι κάνετε εσείς σαν πoλίτες που τα έχετε φορτώσει όλα στον εκάστοτε Δήμο που πάτε και παρκάρετε με της αμαξάρες σας μέσα σε παραδοσιακό οικισμό λες και θα σας πέσει ..... αν πάτε με τα πόδια στο σπίτι σας. Και βγάζετε τα σκουπίδια έξω απο το σπίτι σας Σάββατο και πετάτε τα ποτήρια απο τα μνημόσυνα όπου λάχη. Τέτοιοι είστε δυστυχώς δεν σας αξίζει να ασχοληθεί κανένας σοβαρά μαζί σας .
    Σας βαρέθηκα.
    Κ.Θ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 0 Πρόεδρος τα λεφτά που δικαιούται σύμφωνα με τον Καλλικράτη τα διαθέτει για φιλανθρωπικούς σκοπούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλύτερα να ρωτήσουμε αν μπορει να κανει έρευνα η εφημερίδα και να μας απαντήσει αν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ αμείβεται η όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι μυστικό και δεν χρήζει «έρευνας»! Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ λαμβάνει αποζημίωση σύμφωνα με το νόμο. Το θέμα συζητήθηκε και σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι ακούστηκε πως ο Επίτροπος , δεν ενέκρινε το ποσό της αποζημίωσης του προέδρου. Δεν ενέκρινε όμως , αύξηση ποσού που μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιρνε ο προηγούμενος πρόεδρος ή , δεν ενέκρινε καθόλου ποσό αποζημίωσης , οπότε ο πρόεδρος πλέον προσφέρει αμισθί ; Αυτό θα θέλαμε να μάθουμε...Αν μπορούν οι διαχειριστές να το διασταυρώσουν και να μας πληροφορήσουν , θα ήταν το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Πρόεδρος δεν θέλει να πληρώνετε και τα λεφτά που δικαιούται από τον Νόμο τα δίνει σε ιδρύματα και φορείς. Μακάρι να είχατε όλοι τέτοια νοοτροπία άλλα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο λοιπον στον πρόεδρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η περιφερειάρχης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κα Πόπη Γερακούδη δεν έχει εγκρίνει μέχρι στιγμής τις αποζημιώσεις για τους προέδρους των ΔΕΥΑ Θεσσαλίας και Στερεάς. Αναμένεται η υπογραφή της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εφόσον λοιπόν δέν έχει εγκρίνει τις αποζημειώσεις η Κ. Γερακούδη πώς ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κάνει φιλανθρωπίες? Παρανομεί λοιπόν η ΔΕΥΑΣ που δίνει την μηνιαία αποζημείωση χωρίς έγκριση από την Περιφέρεια, ή Λέει ψέμματα ο Πρόεδρος περί φιλανθρωπιών?
    Επίσης να μας πεί και να τεκμηριώσει ο Πρόεδρος σε ποιούς φορείς και ιδρύματα έδωσε χρήματα. Όχι και να λέμε ότι μας κατεβαίνει στο κεφάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.