Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ποδοσφαιρικά ταλέντα

Ένας πολύ ωραίος αγώνας διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο «Επ. Πετραλιάς» της Σκοπέλου. Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Σκοπέλου και της Αλοννήσου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους για 90 λεπτά και απέδειξαν ότι το ποδόσφαιρο έχει μέλλον στις Σποράδες. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο γήπεδο είδαν φάσεις, γκολ και αθλητικό πνεύμα και από τις δύο ομάδες τις οποίες προπονούν με επιτυχία ο Γιάννης Γλύκος (Σκόπελος) και ο Παναγιώτης Σίνης (Αλόννησος)


Τελικό σκορ 6-3 υπέρ της Αλοννήσου.
Η ομάδα της Αλοννήσου παρατάχθηκε με τους:
Βασίλη Καζαντζίδη (τερματοφύλακας), Βαγγέλης Καλογιάννης, Αλεντιόν Τόσκα, Γιώργος Καραμαλής, Κώστας Βλάικος, Δημήτρης Αναγνώστου, Σωτήρης Σινάνι, Μιχάλης Χατζηπλής, Γιώργος Μαλαματένιος, Γρηγόρης Καλογιάννης, Νίκος Τσέλα, Μαργαρίτης Αλεξίου, Θοδωρής Μαλαματένιας.


Για την ομάδα της Αλοννήσου σκόραραν οι Σωτήρης Σινάνι (2), Θοδωρής Μαλαματένιας, Κων. Βλάικος, Μιχάλης Χατζηπλής, Νίκος Τσέλα.

Υ.Γ.: Επειδή στην ακαδημία της Σκοπέλου έπαιξαν πάνω από 30 αθλητές θα γράψουμε τα ονόματά τους σε ειδικό αφιέρωμα τις προσεχείς ημέρες.

3 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ,ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΘΑΝΑΣΗ.ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ Μ'ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ" ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΤΡΕΞΙΜΟ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Α ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.
    ΣΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.