Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας

Στις 7 Μαΐου συνεδρίασε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου που προέκυψε τη Γενική Συνέλευση και τις εκλογές της,  22 Απριλίου προκειμένου να συσταθεί σε σώμα.  Έπειτα από ομόφωνη ψηφοφορία οι αρμοδιότητες κατανεμήθηκαν ως εξής:

  1. Μαριδάκης Αντώνης – Προέδρος
  2. Μπάλλας Κωνσταντίνος – Αντιπρόεδρος
  3. Αγγελέτου Κωνσταντίνα – Γραμματέας
  4. Ζερμπίνη Θηρεσία – Ταμίας
  5. Σιδέρη Βιργινία – Μέλος

1 σχόλιο:

  1. Μετά απ΄ τα πολλά τα οποία έγιναν , θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία ! Το έργο σας θα είναι δύσκολο μα , με θέληση , όρεξη και θυσίες , όλα θα πάνε καλά! Συσπειρώστε ξανά τον κόσμο της Γλώσσας , αφήστε στην άκρη όποιες εμπάθειες μπορεί να υπήρξαν και κοιτάξτε μπροστά! Δεν είναι καλό να υπάρχουν ΄΄μέτωπα΄΄ μέσα σε μια χούφτα ανθρώπων. Οι όποιες αντιπαραθέσεις , συγκρούσεις , αντιμαχείες , ας μείνουν στο παρελθόν! Το παρόν και το μέλλον , είναι μπροστά. Κερδίστε το ΄΄στοίχημα΄΄ και ο κόσμος θα σας επιβραβεύσει! Μόνο μη κάνετε το αντίθετο. Εκεί θα τους βρείτε μπροστά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.