Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Για τα προβλήματα του δημοτικού φωτισμού

Στις 26 Απριλίου είχαμε γράψει ότι χωρίς δημοτικό φωτισμό βρίσκεται τμήμα της παραλιακής Σκοπέλου, από το ξενοδοχείο «Αίολος» μέχρι τις «Καρυάτιδες», τμήμα του Κάστρου αλλά και άλλα σημεία του νησιού.
Πέρασε ένας μήνας από τότε και η κατάσταση παραμένει η ίδια. Ρωτήσαμε τον Δήμαρχο Σκοπέλου γι' αυτό το θέμα ο οποίος μας είπε ότι «είναι κατεστραμμένο όλο το δίκτυο του φωτισμού και αυτό που βρίσκεται κοντά στην Αμπελική αλλά και στο Κάστρο. Τα νερά, η υγρασία, αλλά και τα ποντίκια, έχουν προξενήσει μεγάλες φθορές...
Είναι αρκετά μεγάλο έργο, έχει βρεθεί μία λύση να επισκευασθεί με ίδια μέσα και σύντομα θα αποκατασταθεί ο ηλεκτροφωτισμός, πρώτα στην Αμπελική και μετά στο Κάστρο...»
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Είναι σίγουρο πως για την κατάσταση του Δημοτικού φωτισμού στη Σκόπελο φταίνε τα "ποντίκια". Εδώ και πολλά χρόνια κάνουν πολύ καλή δουλειά καταστρέφοντας.....
    Δεν πρέπει όμως να μιλάμε μόνο για καταστροφές αλλά και για επισκευές. Ποιοί θα επισκευάσουν τις φθορές;
    Από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου δεν νομίζω να περιμένει πια κανείς τίποτα.
    Υπάρχει βέβαια και Δημοτικός Σύμβουλος σχετικός με το θέμα. Είναι όμως απασχολημένος με τις φιλανθρωπίες του(!!!!!!).(κάποιοι κακοί άνθρωποι λένε οτι έχει τσακωθεί με τη μισή Σκόπελο από την πληρωμένη θέση που κατέχει).
    Οπότε τζίφος η ιστορία.
    Καλύτερα με σβηστά φώτα για να μη βλέπουμε ο ένας τον άλλο και ματιαζόμαστε,όπως πολύ εύστοχα έγραψε ένας φίλος σε παλιότερη σχετική ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί προεδρίας του κ. Μωραΐτη στο Λιμενικό Ταμείο αντικαταστάθηκε σχεδόν όλο το υπόγειο δίκτυο και τα φωτιστικά των ιστών μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο από την πλευρά της θάλασσας. Ας βάλει λοιπόν το χεράκι του το Λ.Τ να προχωρήσει και παραπέρα. Αν περιμένουμε τον Δήμο καλά κρασιά. Ο Δήμος όμως μπορεί να συνδράμει με προσωπικό το Λ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι επιτακτική η ανάγκη να φτιαχτούν τα φώτα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ να στείλει για λίγες ημέρες τον ηλεκτρολόγο της ΔΕΥΑΣ, ώστε μαζί με τον ηλεκτρολόγο του δήμου να αρχίσουν αμέσως δουλειά, δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον θα περιμένετε πολύ 24 ΜΑΙΟΥ 11:23 ΜΜ. γιατί άρχισε και η σεζόν και οι κύριοι αυτοί τώρα θα ασχοληθούν και με τα ρουμς.
    Αλλά και τον υπόλοιπο καιρό τι κάνουν; Βόλτες με τα αυτοκίνητα του Δήμου και καφέδες στις παραλιακές καφετέριες.
    Για αυτό έχουμε και αυτά τα χάλια.
    Και το Λ. Ταμείο τι να πρωτοκάνει; O Δήμος το χρησιμοιποιεί για μπαστούνι αλλά μέχρι πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.