Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Θερινά παιδικά μαθήματα Ιστιοπλοΐας

Για ακόμη μια χρονιά ο Ν.Ι.Κ.Ο. Σκοπέλου, προγραμματίζει και εφαρμόζει τα καλοκαιρινά μαθήματα ιστιοπλοΐας για τους μικρούς μας φίλους.
Σήμερα στο Δημοτικό σχολείο πραγματοποιήθηκε στα παιδιά, ενημέρωση για τις δραστηριότητες, τις ιδέες, τις δράσεις, τους στόχους και το “ρυθμό” της θάλασσας. Στην ομάδα της ενημέρωσης βρίσκονται ένας παιδαγωγός και η εκπαιδεύτρια και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Ι.Κ.Ο.Σ., σε μια προσπάθεια να γοητευτούν τα παιδιά από το μαγικό αυτό κόσμο και να αποφασίσουν να παιδέψουν μυαλό και σώμα.
Σας καλούμε όλους ανοιχτά να παρακολουθήσετε τα μαθήματα, κάθε Σάββατο & Κυριακή 11:00 - !4:00, στις εγκαταστάσεις του ομίλου και να αποφασίσετε σε συνεργασία με τα παιδιά σας, την εξερεύνηση και την αξιοποίηση της ευκαιρίας αυτής.
Πληροφορίες: Βαγγέλης Δρόσος 6974447573

1 σχόλιο:

  1. O όμιλος από ότι ξέρω και βλέπω έχει παιδιά χειμώνα καλοκαίρι . Συγχαρητήρια για της προσπάθειές σας οι κόποι σας αποκτούν σάρκα και οστά με της διοργανώσεις μεγάλων αθλητικών ιστιοπλοϊκών αγώνων στο Νησί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.