Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Kαλή Πρωτομαγιά!

Καλό μήνα

3 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΤΗΝ 1ΜΑΗ 1886 ΠΟΥ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΘΗΜΑ 8 ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ 8 ΩΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 8 ΩΡΕΣ ΥΠΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΦΑΛΕΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΤΖΕΝΤΗΔΕΣ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΤΡΑΣΤ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΥΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΝΚΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΝΚΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΙΒΩΠΛΟΙΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΡΗΤΟΡΙΚΕΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΠΘΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΕΡΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΥΗΤΟΥΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ,ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΔΕΣ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΤΑΞΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΚΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μόνοι που δικαιούνται να διαδηλώσουν σήμερα είναι οι άνεργοι. Οι υπόλοιποι που απεργουν, ας κάνουν το σταυρό τους που έχουν ακόμα δουλειά γιατι καποια μερα μπορει να την αναπολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 750.000 άνεργοι και 340.000 εργαζόμενοι με μερική απασχόληση, η εργατική πρωτομαγιά δεν θα είναι ούτε απεργία ούτε αργία αλλά ανεργία και αυτοί που θα εργάζονται θα δουλεύουν υπο καθεστώς πλήρους εκμετάλλευσης.
    Βοηθειά μας, τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.