Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

7ος Φυσιολατρικός Μαραθώνιος Αλοννήσου

Η εκκίνηση στο Πατητήρι
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αλόννησο με μεγάλη επιτυχία ο 7ος Φυσιολατρικός Μαραθώνιος Αλοννήσου «Alonissos Challenge». Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Οργανισμός Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων του Δήμου Αλοννήσου, με την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης μέσα από τα προγράμματα «Άθληση για όλους».
Νικητές στα 2 χλμ αγοριών
Ο αγώνας περιλάμβανε διαδρομές 30 χλμ. και 10 χλμ. ανδρών και γυναικών και 2 χλμ. αγοριών και κοριτσιών. Επίσης υπήρχαν δυο περιπατητικές διαδρομές 10 χλμ. και 20 χλμ. Όλες οι διαδρομές είχαν αφετηρία και τερματισμό το...
λιμάνι της Αλοννήσου, το Πατητήρι. Οι αθλητές, απολαμβάνοντας την υπέροχη φύση του νησιού, διέσχισαν ποικίλα εδάφη, όπως δασικούς δρόμους, μονοπάτια, ασφαλτόδρομους, πλακόστρωτα δρομάκια στη χώρα της Αλοννήσου, ακόμα και σκαλοπάτια. Έτσι και φέτος ο αγώνας είχε τον χαρακτήρα multiterrain.
Οι νικητές του αγώνα 30 χλμ με τον δήμαρχο Αλοννήσου
Νικητής στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. αναδείχθηκε ο Raphael Van Den Broeck από το Βέλγιο ακολουθούμενος από τον Πέτρο Πετράκο, ενώ τρίτος ήταν ο Γιάννης Κωστάκης της ομάδας PATH RUNNERS. Πρώτη γυναίκα ήταν η Gabi Naegele και αυτή της ομάδας PATH RUNNERS, με την Μαργαρίτα Καντζά να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση. Συνολικά στον μεγάλο αγώνα τερμάτισαν 15 αθλητές.
Στο Παλιό Χωριό
Στα 10 χλμ. όπου τερμάτισαν 21 δρομείς, πρώτος ήταν ο Γρηγόρης Ιωσηφίδης της ομάδας MUSTUKULURU, δεύτερος ο Γιώργος Παπαβασιλείου και τρίτος ο Παναγιώτης Σίνης με τον ίδιο χρόνο. Στις γυναίκες η Αγγελική Θωμά, επίσης από την ομάδα MUSTUKULURU, κατέλαβε την πρώτη θέση ενώ ήταν και πέμπτη στο σύνολο. Η Κατερίνα Παπατζέλου και η Ελένη Καραπέτσα του ΣΕΒΑΣ Ναυπλίου πήραν τη δεύτερη και τρίτη θέση.
Στην παραλία Μεγάλος Μουρτιάς
Παράλληλα έγινε και αγώνας δυναμικού βαδίσματος ίδιας απόστασης με 29 περιπατητές να λαμβάνουν μέρος.
Στον αγώνα των 2 χλμ. των παιδιών όπου έλαβαν μέρος 11 επίδοξοι δρομείς, πρώτοι ήταν ο Δημήτρης Αναγνώστου και η Σωτηρία Ζήκου.
Κατηφορίζοντας προς τη Στενή Βάλα
Στην τελετή απονομής οι πρώτοι νικητές παρέλαβαν κύπελλα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα.
Τη χρονομέτρηση του αγώνα πραγματοποίησε η εταιρεία χρονομέτρησης ChampionChip.
Σημαντική βοήθεια στους διοργανωτές παρείχαν όλοι οι τοπικοί φορείς και οι περίπου 70 εθελοντές του αγώνα, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των αθλητών. Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη συνεργασία και την επιτυχή διεξαγωγή του 7ου Φυσιολατρικού Μαραθωνίου Αλοννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.