Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Στη Γλώσσα η επιτυχημένη «Φαύστα»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας σας καλεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας στη θεατρική παράσταση ΦΑΥΣΤΑ του Μποστ απο την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου σε σκηνοθεσία του Τάκη Μόσχου.
Είσοδος Ελεύθερη.
-------------
Η Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα της Σκοπέλου, με σκηνοθέτη τον Τάκη Μόσχο, καλεί όσους επιθυμούν να συμμετέχουν φέτος στην θεατρική ομάδα, να δηλώσουν συμμετοχή στο παρακάτω τηλέφωνο: 6951004630

5 σχόλια:

  1. η φαυστα παλι χτυπησε.παιδια μπραβο μπραβο μπραβο.ειμαστε περιφανοι για τον θιασο μας.δες που κανουμε και θεατρο και μαλιστα σε δυσκολους καιρους.ποιο θα ειναι το επομενο εργο;ισως ξεπερασω τις αναστολες μου και δηλωσω συμμετοχη στο επομενο εργο.σας ζηλευω σας ζηλευω σας ζηλευω.τρεις φορες την ειδα την παρασταση και σκεφτομαι ποιον ρολο θα ηθελα να υποδυθω.και λεω ΟΛΟΥΣ.ΣΑς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΘΕΑΤΡΟ (ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ "ΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ" ....

      Διαγραφή
  2. ποσο θα ηθελα εναν τσιφορο,η εναν μολιερο.αλλα και ενας ξενοπουλος -μια στελλα βιολαντη π.χ.-δεν θα με χαλουσε.λιγο κλαμμα -γιατι ειμαστε οικονομικα και για κλαμματα-θα λειτουργουσε εκτονωτικα η και γελιο στους δυσκολους και παραξενους καιρους μας.εν πασει περιπτωσει ο,τι θελετε ,αρκει να εχουμε παρασταση.εγω μαζι σας πουλακια μου.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΑΚΗ ΜΟΣΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαύστα, ζούμε στο Broadway να σε δούμε !!!
    (Aλωνήσιος φοτωγράφος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.