Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Πολυεπίπεδη συνεργασία Σκύρου, Αλοννήσου, Σκοπέλου και Σκιάθου

Η πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου
Αλοννήσου
Ζαφειρούλα Αναγνώστου
Επιστολή προς τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, Εκπροσώπους Φορέων και Επαγγελματίες της Αλοννήσου έστειλε η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ζαφειρούλα Αναγνώστου, με την οποία καλεί τους παραλήπτες να καταθέσουν απόψεις – προτάσεις για την όσο καλύτερη προετοιμασία, εν όψει της επίσκεψης Δήμου και φορέων στην Σκύρο για τη συνέχιση των συζητήσεων για μια πολυεπίπεδη συνεργασία.
Στην επιστολή της η κα Αναγνώστου τονίζει ότι «ευελπιστεί σε ανάλογη συμμετοχή από τα άλλα 2 νησιά...».
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Κατόπιν της συνάντησης του Δημάρχου Σκύρου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη με τον Δήμαρχο Πέτρο Βαφίνη που πραγματοποιήθηκε στις 3/09/2012 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία εκπροσώπων φορέων και επαγγελματιών, το θέμα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκύρου, Δήμου Αλοννήσου, Σκοπέλου και Σκιάθου σε διάφορους τομείς, όπως...
είναι ο τουριστικός τομέας, είναι πιο επίκαιρο και επιτακτικό από ποτέ.
Ο Δήμαρχος Σκύρου επισημαίνει (κλικ) ότι «Εκτός από τη δρομολογιακή σύνδεση που ήδη συνεργαζόμαστε, πρέπει να συνεργαστούμε και για τόσα άλλα θέματα, όπως η από κοινού τουριστική προβολή, το αεροδρόμιο και τόσα άλλα. Εκτός από τη συνεργασία των δημάρχων, συνεργασία μπορεί να υπάρξει και μεταξύ των φορέων για κοινό όφελος. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και στα 3 νησιά και μπορεί το κάθε νησί να προσφέρει στο άλλο με αποτέλεσμα το μεγάλωμα της πίτας... Αν το δούμε σοβαρά και με ευρύ πνεύμα, έχω την εντύπωση ότι όλοι θα είμαστε ωφελημένοι...»
Στην εν λόγω συνάντηση προτάθηκε επίσκεψη αντιπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, Φορέων αλλά και επαγγελματιών στο νησί της Σκύρου έτσι ώστε να ενδυναμωθεί η παρούσα συγκοινωνιακή σύνδεση αλλά και να εξεταστούν προοπτικές τουριστικής προβολής με στόχο το κοινό όφελος των νησιών των Βορείων Σποράδων. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου είναι σκόπιμο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση στην Σκύρο, εφόσον όμως έχουμε σαφείς προτάσεις οι οποίες και θα συζητηθούν με εκπροσώπους του Δήμου Σκύρου,φορείς αλλά και επαγγελματίες της Σκύρου.
Θα ήθελα να παραθέσετε:
1) τις προτάσεις σας είτε μέσω email είτε γραπτώς προς την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου έτσι ώστε να γίνει η ανάλογη προετοιμασία για την επικείμενη επίσκεψη στη Σκύρο.
2) Τον εκπρόσωπο του φορέα ή επαγγελματία ο οποίος θα επιθυμούσε να μεταβεί στην Σκύρο κατόπιν συνεννοήσεως με την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης. Ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Βαφίνης μαζί με την ομάδα εκπροσώπων του Δήμου, φορέων και επαγγελματιών από την Αλόννησο και ευελπιστούμε σε ανάλογη συμμετοχή από τα άλλα 2 νησιά θα πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά συνάντηση ύστερα από την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύμης- Σποράδων.
Ακολουθούν δελτία Τύπου που δημοσιεύθηκαν σε τοπικά μέσα προς ενημέρωση όσων απουσίαζαν από την εν λόγω συνάντηση
Σας ευχαριστώ θερμά για την συνεργασία.
Mε εκτίμηση,
Ζαφειρούλα Αναγνώστου
Πρόεδρος του Δ.Σ Αλοννήσου»

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΚΑΤΙ, Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΙΣΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΟΥ.ΒΓΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.