Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

5θέσιο διά τηλεφώνου...

Η επιστολή του Συλλόγου Γονέων
Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου της Γλώσσας, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Σκοπέλου, έγινε χθες, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου και αποφασίστηκε κλιμάκωση των αντιδράσεων μετά την τηλεφωνική σύμπτυξη του 6θέσιου δημοτικού σε 5θέσιο!
Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ρουσέτης: «Με ανεξήγητη, προφορική και μόνο απόφαση της Α'βαθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, το σχολείο μας λειτουργεί ως 5θεσιο! Αυτό έγινε τηλεφωνικώς προς την διευθύντρια μας. Αφορμή η μη προσέλευση στο νησί εκπαιδευτικού, η οποία ζήτησε και πήρε και αφού είχε αναγγελθεί η απόσπασή της, άδεια εγκυμοσύνης!
Η σύμπτυξη της Γ' και Δ΄ τάξης δημιουργεί πολλά προβλήματα και είμαστε διατεθειμένοι να αντιδράσουμε.»
«Αν έτσι εννοείται η εκπαιδευτική πολιτική, αν έτσι εκτιμάται πως θα συντηρηθεί η απομακρυσμένη νησιώτικη Ελλάδα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, αν έτσι επιζητείται η συνεργασία κεντρικής διοίκησης και Δημοτικών αρχών, τότε πολύ φοβούμαι ότι το πρόβλημα της χώρας μας είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι φανταζόμαστε» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του προς τον υπουργό Παιδείας ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ενώ σχετική επιστολή αναμένεται να στείλει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γλώσσας.

3 σχόλια:

  1. θεωρω τις αντιδρασεις απο υποτονικες ως πολυ χλιαρες κ τηναντιδραση των κατοικων του χωριου προκλητικα αδιαφορη!θα ελεγε κανεις οτι ειναι απιστευτα αδιαφοροι για το τοπο τους!απιστευτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Ανωνυμε η πρωτη μας αντιδραση σαν Συλλογος ηταν αυτη η επιστολη.Αλλα επειδη διακριναμε μετα κ απο τηλεφωνικες συζητησεις με τον κυριο διευθυντη μια αμεταπιστη θεση στο προβλημα που εχει προκυψει,ο Συλλογος θα προβει πλεον σε πολυ ποιο δυναμικη αντιδραση!Για αυτο να εισαι βεβαιος.Το αποφασιζω χωρις εγκυρο εγγραφο με αιτιολογια, δεν θα το δεχτουμε!

      Διαγραφή
  2. Από πόσα παιδιά έχει η Γ΄και Δ΄τάξη και θα στοιβαχτούν σε μία αίθουσα; Πόσα παιδιά φοιτούν στο δημοτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.