Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Έναρξη των μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Σκόπελο

Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου στη Σκόπελο.
Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία (Α’ Εξάμηνο) και την Συμβουλευτική (Β’ Εξάμηνο) και θα διεξάγονται κάθε Πέμπτη και ώρες 17.00μ.μ. - 20.00μ.μ.
Καθηγητές από όλα τα...
ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας.
Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος, ενώ υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, ανέργους πολυτέκνους, ΑμεΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.
Εγγραφές πραγματοποιούνται στο τηλεφωνικά από τη συντονίστρια του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Σκοπέλου Γουλιέλμου Εμμανουηλία (6949 475559 και 24240-24677),καθώς και στα κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (22510-54739, 6970069007 και 6980032595) και στο e-mail: academy@aigaion.org.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: http://civilacademy.ucoz.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.