Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Απεργιακή συγκέντρωση στη Σκόπελο

Στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου στην παραλία Σκοπέλου, στις 10 το πρωί, καλούν με ανακοινώσεις τους το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ και η ΟΓΕ, τονίζοντας ότι «η απεργία πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας, αφετηρία νέων αγώνων, ξεκίνημα ανασύνταξης του κινήματος με βάση τα συμφέροντα της τάξης μας και τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.»
ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Το Π.Α.ΜΕ
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τους λίγους, τα μεγάλα συμφέροντα.
Τώρα όλοι μαζί με αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση οργανώνουμε σαν ένας άνθρωπος την απεργία.
Καλούμε όλους τους εργάτες, τις εργάτριες, τους υπαλλήλους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς καταστηματάρχες, έμπορους και βιοτέχνες, τους φτωχούς αγρότες, τις γυναίκες και τα παιδιά των λαϊκών στρωμάτων να δώσουμε όλοι μαζί αυτή την μάχη της γενικής απεργίας.
Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, τα γιαπιά, οι υπηρεσίες, τα σχολειά, να κλείσουν τα μαγαζιά, να βγούμε όλοι στους δρόμους. Μόνο έτσι θα νιώσουν την τεράστια δύναμη μας.
Να σταθούμε όρθιοι, να πάρουμε στα χέρια μας το δίκιο μας, τη ζωή μας, το μέλλον μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Όσες θυσίες και να κάνουμε, εμείς δε γλιτώνουμε από τα δεινά της οικονομικής κρίσης που απλώνεται σε όλη την ΕΕ. Όσο σκύβουμε το κεφάλι και αποδεχόμαστε τα μέτρα, τόσο θα μας ποδοπατούν. Τα μέτρα αυτά δεν είναι τα τελευταία, όπως ψεύτικα ισχυρίζεται η κυβέρνηση.
Να γίνει η απεργία υπόθεση όλων μας, αφετηρία νέων αγώνων, ξεκίνημα ανασύνταξης του κινήματος με βάση τα συμφέροντα της τάξης μας και τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ.
Η Ο.Γ.Ε.
Διέξοδος και πολιτική για το λαό και όχι για τα μονοπώλια
Καλούμε τις γυναίκες της λαϊκής οικογένειας, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις αυτοαπασχολούμενες, τις αγρότισσες, τις συνταξιούχες, τις μετανάστριες, να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας στις 26/9/2012.
Με τη συμμετοχή μας να φτάσει το μήνυμα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά ότι δεν αποδεχόμαστε και αντιπαλεύουμε οργανωμένα τα βάρβαρα μέτρα της Κυβέρνησης και της ΕΕ που μας τσακίζουν για να αυγαταίνουν τα κέρδη των εκμεταλλευτών του μόχθου μας, των τραπεζιτών και των μονοπωλίων.
Ούτε προσωρινά, ούτε τα τελευταία είναι τα μέτρα που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση.
Απορρίπτουμε τα αντιλαϊκά, αντεργατικά μέτρα και μνημόνια που μας ρίχνουν στην ανεργία, τη μαύρη εργασία, μας στερούν την κοινωνική ασφάλιση, τα κοινωνικά, προνοιακά επιδόματα, μας αφήνουν χωρίς δημόσια νοσοκομεία, χωρίς φάρμακα, αφήνουν χιλιάδες παιδιά έξω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μας πετσοκόβουν τις συντάξεις, ζητάνε δουλειά μέχρι τα 70.
Αυτοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια συσσώρευσαν τεράστια κέρδη και είναι υπεύθυνοι για την κρίση, τώρα μας ζητάνε να ματώσουμε πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για να διατηρήσουν τα κέρδη και την εξουσία τους.
Ήρθε η ώρα να τους πούμε το μεγάλο όχι. Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας δεν μπορεί να είναι η ανασφάλεια, η φτώχεια και η ανεργία.
Να δώσουμε την αγωνιστική μας απάντηση στις 26 Σεπτέμβρη οργανώνοντας την επιτυχία της απεργίας. Αποφασιστικά με αισιοδοξία και πίστη στο δίκαιο αγώνα μας με στόχο την κατάργηση των μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των αντεργατικών νόμων, καμία αναγνώριση χρέους και των διαπραγματεύσεων. Το χρέος να πληρώσουν αυτοί που το δημιούργησαν.
Αποδέσμευση από την ΕΕ, για τον φιλολαϊκό δρόμο ανάπτυξης.
ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10.00π.μ
Η Π.Α.Σ.ΕΒΕ
ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΡΟΛΑ
Ό,τι είχε θεσμοθετηθεί προεκλογικά από την τρικομματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑ.Ο.Σ, υλοποιείται ταχύτατα, από την τρικομματική Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Και αυτό δεν είναι το τέλος!
Τα ψέματα που «σερβίρισαν» προεκλογικά στον Ελληνικό λαό μέσα σε 3 μήνες αποκαλύφθηκαν, στην ολότητά τους, όπως έγκαιρα η Π.Α.Σ.ΕΒΕ προειδοποιούσε.
Το «άλλο μίγμα», η «ακύρωση», η «σκληρή διαπραγμάτευση», οι «κόκκινες γραμμές» αποδείχτηκαν ότι είναι φούμαρα.
Τα «νέα» φορολογικά μέτρα, ο «νέος» αντιασφαλιστικός νόμος, τα «νέα» ενοποιημένα χαράτσια και οι περικοπές στην υγεία, παιδεία, πρόνοια, θα κάνουν τα «παλιά» να φαντάζουν/ ανώδυνα.
Η Γενική απεργία στις 26 Σεπτέμβρη 2012 πρέπει να σημάνει γενικό ξεσηκωμό και για τους μικρούς επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρούς εμπόρους, αυτοκινητιστές.
Πορευόμαστε με τους συμμάχους μας, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, τις γυναίκες, τα παιδιά μας, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ.
Καταπολεμάμε το φόβο, την απογοήτευση με τον οργανωμένο και συντονισμένο Αγώνα μας, με την μαζική συμμετοχή και τον αγωνιστικό παλμό.
Ο πόλεμος που μας κήρυξαν είναι σκληρός και αδυσώπητος.
Στις 26 Σεπτέμβρη 2012 δίνουμε τη μάχη της απεργίας, του κλεισίματος των μαγαζιών και προετοιμάζουμε τις νέες που έρχονται.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ 10 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.