Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Διατηρούνται οι πτήσεις της Air Berlin προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου

Και τρεις νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα πτήσεων

Διατηρούνται οι πτήσεις της Air Berlin προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου όπως αναφέρει σε επιστολή της η υποδιευθύντρια της εταιρείας κα Nicola Gregor. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή της:
«Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας σας επιβεβαιώνω και εγγράφως ότι η Air Berlin διατηρεί τις πτήσεις της προς το Βόλο. Έτσι και τον επόμενο χρόνο θα πραγματοποιούνται πτήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα του 2013 οι πτήσεις, για οργανωτικούς λόγους, δεν θα...
πραγματοποιούνται μέσω Νυρεμβέργης αλλά μέσω Βιέννης, με απευθείας συνδέσεις από τα αεροδρόμια Βερολίνου (BER), Ντύσελντορφ (DUS), Φραγκφούρτης (FRAΝ), Αμβούργου (HAM), Ανοβέρου (HAJ), Μονάχου (MUC), Νυρεμβέργης (NUE), Ζυρίχης (ZRH)».
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε απ’ την πλευρά του ότι αποτελεί επιτυχία το γεγονός ότι στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία όπου αεροπορικές εταιρείες είτε συγχωνεύονται είτε σταματάνε τις πτήσεις τους σε ορισμένους προορισμούς η Air Berlin όχι μόνο διατηρεί τις πτήσεις της προς το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου αλλά προσθέτει και τρείς νέες συνδέσεις στο πρόγραμμα πτήσεων, τη Φρανκφούρτη, τη Ζυρίχη και το Μόναχο. Έτσι το αεροδρόμιο ενδυναμώνεται στηρίζοντας το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και της Θεσσαλίας.

1 σχόλιο:

  1. το αεροδρομιο της ΑΓΧΙΑΛΟΥ ειναι η ελπιδα της τουριστικης αναπτυξης της ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.
    Χρειαζεται να προσελκυσουμε και αλλες αεροπορικες εταιρειες οσο ειναι νωρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.