Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Κοντά στη Μουσική

Τάκης Μόσχος και Όλγα Μιχελή
Η ποιητική συλλογή της Όλγας Μιχελή «Κοντά στη μουσική», (εκδ.ΚΨΜ, 2008), παρουσιάστηκε την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, ημέρα γενεθλίων της ποιήτριας, στο PABLO΄S, στο παλιό λιμάνι Σκοπέλου.
Ποιήματα διάβασαν ο Τάκης Μόσχος και η Κωνσταντίνα Αγγελέτου, ακούστηκαν τα μελοποιημένα, από τον λαουτίστα Μιχάλη Τζουγανάκη, ποιήματα «Ψυχής μου τόπους», «Φωτιά μου», ενώ ο Γιώργος Μιχελής έπαιξε με την κιθάρα του δυο μελοποιημένα από τον ίδιο ποιήματα, που φιλοξενεί στο CD του με γενικό τίτλο «Το Ταξείδι»(κλικ).
---------
* Τα έσοδα από τα βιβλία «Κοντά στη Μουσική» που πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου της Νίκης από την Γλώσσα, που φροντίζει τα αδέσποτα ζώα.

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη διάθεση των εσόδων του βιβλίου υπέρ των αδέσποτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και δεν καταφερα να βρεθω στην εκδηλωση μιας και ταξιδευα προς αθηνα....ηταν σαν να ημουν εκει...εμαθα οτι ηταν μελωδικη βραδια....ενα μεγαλο μπραβο για την κινηση υπερ την προστασια των αδεσποτων....συγχαρητηρια στην ολγα μιχελη που ενωσε ποιηση με μουσικη και μας ταξιδεψε σε παραδεισου μονοπατια....παντα εμπνευσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ .
    ΑΛΛΑ ΠΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΩΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Η ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ;;
    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ;;
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!! ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από αυτά που γράφεις Ρ.Ρ. καταλαβαίνω ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ με την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ,
      απλά κρίνεις ότι τα χρήματα έπρεπε να δοθούν αλλού.
      Είναι όμως αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε εθελοντή - δωρητή να διαθέσει τα χρήματά του εκεί που αυτός επιθυμεί.
      -
      Συγχαρητήρια και από μένα Όλγα !

      Διαγραφή
  4. Ναι, θεωρώ απαραίτητο να το πω, είσαι πολύ κακοπροαίρετος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια στην κ.ολγα μιχελη για τη διαθεση των εσοδων απο τα βιβλια της στα αδεσποτα.εγω δεν θα σκεφτομουν τα αδεσποτα αλλα αυτο δεν μειωνει την προσφορα της κυριας.ειναι γνωστο οτι δεν ειμαστε οσο θα επρεπε ευαισθητοι με τα αδεσποτα ειτε εναι γατες ειτε σκυλια,ενω θα μπορουσαμε με μια απλη οργανωση εστω στοιχειωδη να φροντιζονται και αυτα απο εμας .ολοι μας προ κρισης πεταξαμε τροφες που θα μπορουσαν να θρεψουν πολλα αδεσποτα.δεν το καναμε.οσοι το κανουν τωρα μπραβο τους.εμεις οι υπολοιποι πιο εξυπνοι ας χαρισουμε τα εσοδα μας αλλου.και ας αναρωτηθουμε αγαπητε 12-9-2012 7.30 εμεις τι καναμε και για ποιους.τι διαθεσαμε σε χρηματα,χρονο,κοπο και σε τι.μηπως πρεπει να ξαναδουμε το θεμα?εστω να το ξανασυζητησουμε? ειναι ευκολο να λεμε οτι εχουμε μια ιδεολογια,την πιστευουμε ,οσοι πιστοι προσελθετε στον παπα και να που καταντησαμε περιμενοντας να ερθουν οι αλλοι σε μας.αναλωθηκαμε στις κριτικες που πολλες φορες ηταν και κακοπροαιρετες και αφησαμε την ουσια.και παλι μπραβο στην κυρια μιχελη και για τα ποιηματα της ανεξαρτητα αν ειναι του γουστου μας η οχι-γιατι και εδω θα μπορουσαμε να πουμε εδω ο κοσμος χανεται βαρκουλες αρμενιζουν οσον αφορα το θεμα της ποιησης της-αλλα ας γραψουμε εμεις τα καλυτερα με ποιο ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Ας ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑΜΑς ΣΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥς ΣΚΟΠΟΥς.οχι οτι δεν υπαρχουν αλλα ας το κανουμε εμεις.η κυρια μας αφηνει αρκετο χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.