Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Πατριώτη, ξύπνα!

Γράφει η Εύη Μανίκα
Αξιότιμε συμπολίτη,
Πίστεψε με η μοναδική σου σωτηρία είναι το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών, που ξεπήδησε σήμερα μέσα από τα συντρίμμια της Ελληνικής κοινωνίας. Υπό τη βαριά σκιά ενός άκρως κοινοβουλευτικού διεφθαρμένου κατεστημένου, θρασύτητα και προκλητικότατα πλέον μεταλλαγμένου, στην πλέον δικτατορική και εθνοπροδοτική κυβέρνηση που έχει ποτέ γνωρίσει αυτός ο λαός, στην έως τώρα μακραίωνη ιστορία του.
Το κίνημα αυτό που εμπνεύστηκε ο Μίκης Θεοδωράκης, ο άνθρωπος που είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας αυτού του τόπου, τόσο λόγω της πολιτικής του δράσης, όσο και της πολιτισμικής του ιστορίας.
Είναι ο μοναδικός που πήρε αυτή τη πολιτική πρωτοβουλία, αυτή την...
κρισιμότατη ιστορική στιγμή και κατέβηκε στους δρόμους, με κίνδυνο της ζωής του.
Ανέλαβε σοβαρή ευθύνη ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ., με σκοπό να αφυπνίσει και να παρακινήσει στο αυτονόητο τους συμπολίτες του,- να ξαναγίνουν πάλι ελεύθεροι πολίτες, από ανδράποδα των εγχωρίων ιδίως τυράννων και των ξένων κατακτητών. Αυτό το κίνημα, πρέπει να καταφέρει να έχει καταλυτική επίδραση, όχι μόνο στο δικό μας, αλλά και σε όλο το διεθνές κοινωνικό γίγνεσθαι.
Εδώ γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και η ουσιαστική της αποκατάσταση, πρέπει να προσεγγισθεί από μια άλλη οπτική, εδραιωμένη πάνω σε στέρεες και ακλόνητες βάσεις, που δεν θα επιτρέπουν πλέον την διολίσθηση της και τον εκφυλισμό της σε ολιγαρχία.
Ένα τέτοιο επίτευγμα, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση προς όλους τους ευφυείς και ελευθερόφρονες λαούς του κόσμου, να εξαπλωθεί λοιπόν το νέο Ελληνικό αυτό θαύμα, όπως το άλλοτε αρχαίο Ελληνικό θαύμα με ταχύτητα σε όλη την υφήλιο, όπως μια φωτιά σε ένα λιβάδι με ξερόχορτα .
Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο, εάν ανατρέψουμε το παρόν σαθρό κατεστημένο, τους εγχώριους δηλαδή εθνοπροδότες και μεσάζοντες των δανειστών.
Πρέπει να ανάψει μια κοινωνική φωτιά και να αναγεννηθεί ένα καινοτόμο, ριζοσπαστικό, Δημοκρατικό κίνημα, που εκτός από τους εγχώριους τυράννους, να κάψει και πολλούς άλλους ξένους τυράννους, ή τουλάχιστον, να τους ανάψει φωτιά στα πατζάκια όπως λέμε.
Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε πλέον τους δημαγωγούς σφετεριστές και να μην τους επιτρέψουμε άλλο, να σφετερίζονται την Λαϊκή εξουσία.
Η ουσιαστική Δημοκρατία και η κοινωνική δικαιοσύνη, πρέπει να γίνει σκοπός της ζωής μας.
Αυτή τη Σπίθα λοιπόν, άναψε ο Μίκης Θεοδωράκης και στο χέρι σου είναι πατριώτη, να την κάνεις, τη Σπίθα της ελπίδας και στη συνέχεια, τη Σπίθα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Γι' αυτό ΞΥΠΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ και πάρε τη μοίρα στα χέρια σου, πριν καταλήξεις σε στρατόπεδο συγκέντρωσης
Γραφείο Τύπου ΚΑΠ-Σπίθα
Εύη Μανίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.