Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση των ξενοδόχων με θέμα την τουριστική προβολή της Σκοπέλου

Πρόσκληση για συνάντηση – συζήτηση με θέμα την τουριστική προβολή της Σκοπέλου, απευθύνει στην Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, αλλά και κάθε ξενοδόχο χωριστά ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Prince Stafilos κ. Πελοπίδας Τσιτσιρίγκος.
Στην επιστολή που έστειλε ο κ. Τσιτσιρίγκος αναφέρει:
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Φέτος όπως πέρυσι και πρόπερσι είχαμε δύσκολες χρονιές και το ίδιο περιμένουμε για το 2013 και 2014, ίσως αυτό το κακό να συνεχιστεί, μακάρι να έχουμε αναστροφή της κατάστασης ταχύτερα.
Οι πωλήσεις μας μειώνονται χρόνο με το χρόνο, ήρθε νομίζω ο καιρός να πάρουμε κάποιες πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της τουριστικής προβολής αφού, όπως ενημερώθηκα από τον πρόεδρο της Ένωσης μας κ. Ιωάννη Γιολδάση που είναι μέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκοπέλου, λόγω των κακών οικονομικών του Δήμου, πιθανόν να μην γίνει πρόγραμμα τουριστικής προβολής από τον Δήμο Σκοπέλου, αφού...
έως και σήμερα δεν έχει καταρτισθεί τέτοιο πρόγραμμα.
Παίρνω την πρωτοβουλία και καλώ τους συναδέλφους να συναντηθούμε με το Δ. Σ. της Ένωσης μας στο ξενοδοχείο Prince Stafilos την Τετάρτη 12/09/12 και ώρα 8 μ.μ. για να συζητήσουμε τρόπους και πρωτοβουλίες για την προβολή του νησιού, είτε μέσω της Ένωσης μας, είτε σε συνεργασία με τον Δήμο Σκοπέλου, είτε συστήνοντας μεταξύ μας ειδική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.