Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Λαϊκή συνέλευση την Δευτέρα στη Σκόπελο εν όψει της επίσκεψης στη Σκύρο

Την προηγούμενη Δευτέρα, 24/09/12, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Μιχελή και πλήθους πολιτών, παρουσιάστηκαν εκτενώς οι εξελίξεις στο συγκοινωνιακό αναφορικά με τις προτάσεις των Σκυριανών. Ήταν η μεγαλύτερη σε όγκο λαϊκή συνέλευση από την απαρχή των λαϊκών συνελεύσεων στις 18/08/2012
Η συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα. Αυτή τη Δευτέρα, 1/10/12, θα επεξεργαστούμε ολοκληρωμένες προτάσεις για το συγκοινωνιακό και θα αναδείξουμε τους ανθρώπους που θα αντιπροσωπεύσουν τη συνέλευσή μας στη συνάντηση με τους Σκυριανούς προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας μαζί τους και επέκτασης των συγκοινωνιών στις Σποράδες.
Η λαϊκή συνέλευση καλεί τους πολίτες την Δευτέρα, 1/10/12 και ώρα 19:00 στον Ορφέα, προκειμένου να...
συμμετάσχουν ενεργά και να διαμορφώσουν με την παρουσία τους, την ψήφο τους και τις προτάσεις τους, την τελική πρόταση για τη συνάντηση της Σκύρου.
-ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ
-ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΡΙΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ η ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΓΚΟ. Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,,ΠΑΜΕ ΜΟΡΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ,,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.