Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

H φωτογραφία της ημέρας...

Κάποια παγκάκια υπάρχουν για να σου προσφέρουν απλά ένα κάθισμα για να ξεκουραστείς. Κάποια άλλα προσφέρουν και κάτι παραπάνω, όπως αυτό της φωτογραφίας μας στο οποίο μπορείς να κάνεις και ποδόλουτρο..!
Να το θεωρήσουμε σαν μια ακόμα προσφορά του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου;

9 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε, όχι κύριε φωτογράφε... basta πια με τις αναρτήσεις σας. Αυτό είναι το άκρον άωτον της προσφοράς και θέλετε να κάνετε και κριτική ??? Θέλετε μήπως να υπονοήσετε κάτι άλλο ??? Έλεος, έλεος... misericordia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΧΘΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ SPA ME TA
      ORIGINAL ΨΑΡΙA GARRA RUFA ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑΣ!!
      ΕΠΙΣΚΕΦΘΤΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ TO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!
      Εκτός πλάκας , τα χέλια αν είχαμε στο ποταμάκι....... .

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΕ ΙΤΑΛΟΦΩΝΕ......BASTA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ MISERICORDIA ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΗΞΗΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΣ........ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΗΣ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ,,,, YES ΥΕΣ MAN!!!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ.ΟΜΩΣ ΤΙ; ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΜΠΡΑΒΟ . ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΜΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο φωτογράφε έκανες για άλλη μια φορά πολύ καλή δουλεία!
    xrikru

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΒΛΟΓΚ ΞΕΡΕΙΣ ΕΚΕΙ.... ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΕΛΑΒΕΙ Ο ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ..... ΝΑΙ ΝΑΙ ...ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΡΙΧΝΑ ΒΟΥΤΙΕΣ.....ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φέτος το μεγάλο λιμάνι δεν είχε ούτε παγκάκια και ούτε κσλαθάκια κίτρινα για σκουπίδια. Και όμως υπήρχαν σε μια γωνιά της κεντρικής προβλήτας αφημένα καινούργια παγκάκια αλλά και καλαθάκια..
    Γιατί αυτή η έλλειψη ενδιαφέροντος απο το λιμενικό ταμειο; Μήπως γιατί θα αλλάξει αφεντικό; Το νησί δεν το σκέφτονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.