Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρόβλημα των θαλάσσιων συγκοινωνιών στη Σκόπελο και η εξεύρεση λύσης

Η Λαϊκή Συνέλευση Σκοπέλου* προσκαλεί όλους τους φορείς, την δημοτική αρχή και όλους τους πολίτες της Σκοπέλου στη συνεδρίαση που θα γίνει την   Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στον κινηματογράφο «Ορφέα» με θέμα:
 Το πρόβλημα των θαλάσσιων συγκοινωνιών 
 στη Σκόπελο και η εξεύρεση λύσης 
Γνωρίζουμε όλοι πως τα θαλάσσια δρομολόγια τον χειμώνα θα ελαττωθούν σημαντικά και το κόστος μεταφοράς διαρκώς αυξάνεται.
Με δεδομένο ότι έχει ήδη αρχίσει ένας ευρύς διάλογος ανάμεσα στις δημοτικές αρχές και στους φορείς της Σκύρου, της Αλοννήσου και της Σκιάθου για συνεργασία και εξεύρεση άλλων λύσεων, θεωρούμε ότι η Σκόπελος δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει έξω από αυτό τον διάλογο.
-------------------
* Οι κατά τόπους Λαϊκές Συνελεύσεις είναι ήδη γεγονός και ένα...
μεγάλο κίνημα σε όλη της Ελλάδα. Είναι το πρώτο βήμα προς την πραγματική δημοκρατία, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται απ' ευθείας από τους πολίτες και τον τόπο. Οι Λαϊκές Συνελεύσεις επιδιώκουν να φέρουν όλους τους πολίτες του τόπου σε επαφή μεταξύ τους μέσω των συνεδριάσεων για σημαντικά τοπικά και πανελλαδικά προβλήματα. Τους καλούν να συμμετάσχουν στη δημόσια συζήτηση, να καταθέσουν προτάσεις, να ψηφίσουν και να λάβουν μέρος στις λειτουργίες των Λαϊκών Συνελεύσεων.
Επιδιώκουμε με τη δύναμη των πολιτών να γίνουν οι λαϊκές συνελεύσεις θεσμός στη Σκόπελο και όλοι οι πολίτες με ενεργό συμμετοχή να λαμβάνουν οι ίδιοι αποφάσεις, χωρίς κομματικούς αντιπροσώπους και μεσολαβητές.
Αποφάσεις από τους πολίτες, για τους πολίτες!
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

27 σχόλια:

  1. ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΙΟΙ ΕΙΣΤΕ? ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΒΕΤΑΙ? ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΤΟΡΥ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΤΟΥΣ ΥΓΕΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ?ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ {{ΣΥΓΚΡΤΗΣΗΣΑΣ ΣΕ ΣΩΜΑ}}?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τέτοιο υφάκι; Το «Λαϊκή» μήπως είναι κατοχυρωμένο από το «ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ»; Τότε να γράφετε «© ΛΑΪΚΗ»!
      Γιατί ζορίζεσαι;
      Αν έχεις απορίες έλα στον «Ορφέα»...

      Διαγραφή
    2. Τον ανώνυμο (22 Σεπτεμβρίου 2012 7:48 μ.μ.) θα τον ενόχλησε η φράση «όλοι οι πολίτες με ενεργό συμμετοχή να λαμβάνουν οι ίδιοι αποφάσεις, χωρίς κομματικούς αντιπροσώπους και μεσολαβητές.»
      Δεν πειράζει, θα του περάσει.

      Διαγραφή
    3. Κύριε ανώνυμε αν εσείς θέλετε μερικά ραμολιμέντα να αποφασίζουν για πάρτη σας καθίστε στο κομματικό μαντρί σας και δεχθείτε τις όποιες συνέπειες.
      Αν πάλι θέλετε να ενεργοποιηθείτε πολιτικά και όχι ως κριτής των πάντων ελάτε από τον Ορφέα ως ισότιμος πολίτης και πείτε μας τις απόψεις σας.
      Ο επιθετικός σας τόνος πάντως με λυπεί διότι δείχνει χρόνιες αγκυλώσεις και αδυναμία φυγής από το μαντρί.

      Διαγραφή
  2. ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
    Κ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ?

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ .

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ-ΓΕΛΑΣΕ.

    ΟΤΑΝ ΜΠΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΕΚΤΕΛΕΙ ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
    ΣΤΟ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΟΠΩΣ
    Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ .

    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΟΙ ΤΕΛΟΙΕΣ.

    ΜΕΛΙΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και κουλτουρα ας κανουμε επιτελους καποια κινηση γιατι αλοιως χαθηκαμε απο τον χαρτη του τουρισμου και το 90% εξαρτιωμαστε απο αυτον
    ας αφησουμε λοιπον τις διαμαχες μεταξι μας και ας κανουμε κατι εστω οτι μπορουμε αρκετα οι φαμφαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΠΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΚΟΛΙΑΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΟΡΦΕΑΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ,, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ. ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ .ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ,ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΠΩΣ Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ,ΝΑ ΠΊΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο λιμάνι του Αγνώντα βρίσκεται η λύση όσο δεν θέλετε να το αξιοποιήσετε θα είστε άξιοι της μοίρα σας και δέσμιοι των μεγάλων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βρίσκετε καμιά λύση στον Αγνώντα είναι αρχαιολογικός χώρος και αυτά πολλά είναι που έχουν γίνει .

      Διαγραφή
    2. ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΓΝΩΝΤΑ? ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΖΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΕ ΡΑΜΟΛΙΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. ΟΤΑΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ,,ΕΓΩ ,, ΚΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ,,EMEIS,, ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΣΠΟΡΑΔΙΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΡΓΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ,ΝΟΜΙΚΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ,HELLENIC SEAWAY, ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΣΠΟΡΑΔΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΥΩΔΟΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ.
    Υ.Γ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΤΙ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ.
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ BLOG ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ
    ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


    ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

    ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ
    ΔΙΕΡΕΙ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΕ

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    Δ.ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ 22-9-2012 7.48 Μ.Μ.ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ.ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΔΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.ΠΡΕΣΒΕΒΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ,ΞΕΡΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΒΑΠΟΡΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ- ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΠΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.ΠΩΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ Κ.Λ.Π.;ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ.ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΖΟΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝΕ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. ΒΟΘΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προς 25-9-2012 1.15 π.μ..σε πιστευω οτι εχασες τον υπνο σου.το βλεπω απο την ωρα που εστειλες το μηνυμα σου.δεν ξερω τι μπορω να κανω για σενα.ομως δεν μας ειπες τι θα κανουν με τα αεροπλανα.γιατι θα βαλουν θεμα καλυτερες συγκοινωνιες με αεροπλανα.γιατι αποκλειεται να εννοεις οτι αυτα χρειαζονται για να πανε τους ανθρωπους στους ουρανους,αφου αυτοι ειναι ανθρωποι του εωσφορου.παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες .ελπιζω οτι θα καταλαβουν οι συμπολιτες μας και κυριως ο συμπολιτης μας που εβαλε ευτους τους προβληματισμους.ακους εκει- λαικη-αληθεια πως τολμησαν.γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο.εχουν το δικαιωμα να μαζευονται καποιοι ανθρωποι και να συζητανε οτι θελουν η νομιζουν οτι πρεπει να συζητουν;και απο που το παιρνουν το δικαιωμα αυτο; ποιος τους το δινει;αυτα ειναι τα πιο σημαντικα θεμετα που πρεπει να μας απασχολουν σημερα και οχι το να ακουσουμε τι λενε καπόιοι και να σκεφτουμε πανω σ αυτα και να πουμε και μεις την γνωμη μας - αν εχουμε-.ΝΟΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΚΑΛΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ.ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ .ΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΡΩ.ΟΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ.Η ΚΑΛΕΣΕ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΝΕΙΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!...ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 1:15 ΠΜ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤ΄ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΧΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΥΠΝΟ!!! ΟΠΩΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ??? ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ???? ΕΛΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητη ελενη φυσικα κανω χιουμορ.συγνωμη που δεν ειμαι πιο σαφης.αλλα κανω χιουμορ.μονο που το χιουμορ μου ειναι αυτης της ποιοτητας.λυπαμαι αν εγινε παρεξηγηση.ειμαι φανατικα της αποψης οτι μονο με καθημερινη συζητηση και δραση ισως πετυχουμε κατι.και εχω εμπιστοσυνη σε σενα,στην μαρια,τον δημητρη,την κατερινα π.χ..δηλαδη σε μας.για την ωρα αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποφάσεις από τους πολίτες, για τους πολίτες!
    ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ,,ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ,,
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΩΝΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτσε σπιτάκι σου και περίμενε απαντήσεις από το διαδίκτυο τίγρη μου ...

      Διαγραφή
    2. ΑΓΑΠΗΤΕ 29.09 12:54
      ΑΝ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. @ Ανώνυμο 29 Σεπτεμβρίου 2012 12:54 π.μ.
      ΚΑΛΟ !!! Πολύ καλό σχόλιο.
      (Προσθέτω: Να μπει μάλιστα ο διάλογος στο youtube, να τον παρακολουθήσει από τον καναπέ του ο Τίγρης.. χα, χα...)

      Διαγραφή
  13. κατοικω εκτος Σκοπελου και το ιδιο φανταζομαι και ο τιγρης.Μου κανει εντυπωση παντως ποσο ευκολα μπορουν μερικοι να χαρακτηριζουν αλλους που δειχνουν ενδιαφερον απο μακρυα ως καναπεδατους,ματατακηδες του ιντερνετ κ.α.
    Καλος ο χαβαλες αλλα πιστευω οτι η πληροφορηση ειναι και ο στοχος των συνελευσεων,δεν ζητησε τιποτε παραπανω ο ανθρωπος, τωρα αν καποιοι θεωρουν τους εαυτους τους ως αγωνιστες λογω παρουσιας στο νησι και στις ληψεις αποφασεων(τρομαρα τους) τοτε ειρωνες κανιβαλοι καληνυχτα σας και χρονια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι φίλε μου δεν είναι η πληροφόρηση ο στόχος. Η πληροφόρηση είναι το προαπαιτούμενο για να επιτευχθεί ενεργοποίηση, συμμετοχή, απόφαση και τελικά δράση.
      Το να απαξιώνετε τα πάντα χρησιμοποιώντας τέτοιο λεξιλόγιο (χαβαλέ, τρομάρα τους, είρωνες, κανίβαλοι) σας καθιστά το λιγότερο κακοπροαίρετο, αν όχι εμπαθή και εγκάθετο.

      Το ότι δεν ήξερα ότι ο τίγρης δεν είναι Σκόπελο δε σας πέρασε από το μυαλό ή μήπως θεωρήσατε ως δεδομένη την κομπλεξική κακή προδιάθεση εναντίον του;
      Τίγρη δεν γνώριζα ότι είσαι μακριά από τη Σκόπελο, πιστεύω ότι το κατάλαβες και ως εκ τούτου μη λάβεις το προηγούμενο σχόλιό μου προσωπικά, άφησέ το να πλανιέται μέσα στα σοκάκια της Σκοπέλου μπας και ξυπνήσει κανένας που είναι πιο κοντά από εσένα...

      Διαγραφή
    2. To blog θα κάνει πρόταση για απ΄ευθείας μετάδοση της αυριανής (1 Οκτ.) συζήτησης. Αν γίνει δεκτό από τη συνέλευση θα μπορέσουν και οι εκτός Σκοπέλου να ακούσουν και να δουν...

      Διαγραφή
  14. ΤΟ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ιδανικότερο θα ήτανε τηλε-συνέλευση. Να μπορούν και οι εκτός Σκοπέλου να παρεμβαίνουν. Αυτά δεν γίνονται όμως και για τεχνικούς λόγους.
    Ίσως με εναν λογαριασμό Skype, με γραπτά μηνύματα και κάποιον να τα περνάει στην αίθουσα.
    Εννοείται πως η συνέλευση θα πρέπει να μεταδοθεί.
    Απουσιάζω απο το νησί αυτή τη στιγμή και θα ήθελα πολύ να συμμετέχω έστω και απο μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα γίνονται... Δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα. Αν υπάρξει έγκριση από τη συνέλευση θα γίνει.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.