Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η δική μας κόκκινη γραμμή

ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕΤΡΑ

Η δική μας κόκκινη γραμμή που δεν μετακινείται όπως οι ψεύτικες δικές τους, είναι ο ενωτικός και μαζικός αγώνας για την ανατροπή των μέτρων γιατί οι κοινωνίες δεν πεθαίνουν αλλά αγωνίζονται.”
Σε λίγες μέρες η συγκυβέρνηση της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα φέρουν στην Βουλή προς ψήφιση νέα βάρβαρα μέτρα ύψους πάνω από 15 δις ευρώ που θα κατεδαφίσουν την κοινωνία και τις ζωές μας. Τα νέα μέτρα έρχονται να προστεθούν σε όλα τα προηγούμενα των 2,5 τελευταίων χρόνων που διέλυσαν την οικονομία και έφεραν σε απόγνωση την κοινωνία.
Η περιφερειακή παράταξη «Θεσσαλία της αλληλεγγύης και της οικολογίας» δηλώνει ότι την ώρα που η κυβέρνηση του μνημονίου μας ετοιμάζει νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, κατάργηση των...
προνοιακών επιδομάτων, απολύσεις μέσω της εφεδρείας στο δημόσιο, συγχωνεύσεις νοσοκομείων και σχολείων, μείωση των πόρων στην Τ.Α και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας των λιμανιών και των νησιών, εμείς θα πρέπει να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ.
Φέτος για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός της χώρας θα πάει στην ΔΕΘ ινκόγνιτο χωρίς να μιλήσει αφού τα προεκλογικά ψέματα για την επαναδιαπραγμάτευση και την απαγκίστρωση του μνημονίου είναι νωπά. Όμως στην ΔΕΘ θα πάμε χιλιάδες πολίτες για να διαδηλώσουμε ενάντια σε μια πολιτική που γεννάει την ύφεση, αυξάνει τους ανέργους, βάζει λουκέτα στα μαγαζιά, καταπίνει τις θυσίες και γεννάει νέες περικοπές.
Το Σάββατο στην μεγάλη διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη θα πρέπει να είμαστε όλοι για να ανατρέψουμε την πολιτική του μνημονίου, για να απαιτήσουμε την αποδέσμευση της χώρας μας από την τρόικα. Η δική μας κόκκινη γραμμή που δεν μετακινείται όπως οι ψεύτικες δικές τους, είναι ο ενωτικός και μαζικός αγώνας για την ανατροπή των μέτρων γιατί οι κοινωνίες δεν πεθαίνουν αλλά αγωνίζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.