Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Σκιάθος | Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού | Πολύχρωμο Αποκριάτικο Πάρτι

Το Τοπικό Τμήμα Σκιάθου του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού έκανε για 16η  χρονιά το Αποκριάτικο Πάρτι για μικρούς και μεγάλους. Την πολύχρωμη αυτή γιορτή ετοίμασαν με πολύ κέφι τα ενήλικα μέλη του τμήματος. 
Φέτος στο χώρο Εκδηλώσεων που πολύ ευγενικά παραχωρήθηκε από το Γυμνάσιο και Λύκειο Σκιάθου στήθηκε ένα διαφορετικό Τσίρκο. Οι 14 κλόουν του Τσίρκου, παρόλη την χαμηλή θερμοκρασία που επικρατούσε, τον τρελό αέρα και τη χιονόπτωση, μετέφεραν τα αστεία τους κόλπα, τα φουσκωτά τους ζώα, το μοσχοβολιστό Ποπ-Κορν, τα τυχερά ποδήλατα και την ασταμάτητη διάθεση για χορό και ζέσταναν την ατμόσφαιρα τόσο που έμοιαζε καλοκαίρι!

Τα ατρόμητα παιδιά του νησιού, χωρίς καθόλου να υπολογίσουν το κρύο και το χιόνι που έπεφτε, δεν έχασαν την ευκαιρία για γιορτή. Η αίθουσα γέμισε με 200 μικρά και μεγάλα καρναβαλάκια που χάρηκαν τις γκάφες των Παλιάτσων, τα μοναδικά τους κόλπα και τις αστείες Θεατρικές δημιουργίες!
Αξίζει να ευχαριστήσουμε εγκάρδια όλους τους φίλους του Οδηγισμού αλλά και τις επιχειρήσεις, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε όλες τις εκδηλώσεις τις οποίες σφραγίζει το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και την προσπάθεια του να οργανώνει καλύτερες και ποιοτικότερες δράσεις για τα παιδιά  της Σκιάθου στο μέλλον.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.