Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Σκοπέλου Χρήστο Βασιλούδη...

[Πάνορμος | Ο δρόμος είναι 40 μέτρα γεμάτος λακκούβες, έχουν γίνει πολλά ατυχήματα (πτώσεις ανθρώπων), τρακαρίσματα...]
Κύριε Δήμαρχε,


Η σχετική απάντηση της διεύθυνσης αρχαιοτήτων (11-2-2019)
Σχετικά με τον δρόμο στον Πάμορμο από την λεωφόρο προς το ξενοδοχείο, η αρχαιολογική υπηρεσία, σε σχετική ερώτηση μας εάν επιτρέπει την επισκευή του δρόμου, με έγγραφο της την 11/2 2019 απάντησε πως δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και μπορεί ο δρόμος να ασφαλτοστρωθεί.

Χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας ώστε να προχωρήσει το έργο και να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος. Ο δρόμος είναι 40 μέτρα γεμάτος λακκούβες, έχουν γίνει πολλά ατυχήματα (πτώσεις ανθρώπων), τρακαρίσματα. Το ξενοδοχείο Αφροδίτη είναι 3 αστέρων, έχει 40 δωμάτια και  δίνει πολλή δουλειά στα εστιατόρια της περιοχής·

Ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός έχει δεχτεί να χρηματοδοτήσει το έργο, αρκεί ο Δήμος να κάνει την σχετική μελέτη. Το κόστος του υπολογίζεται περίπου 8000 ευρώ.

Πέρα από το ξενοδοχείο Αφροδίτη υπάρχουν άλλες επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον τουρισμό και διαμαρτύρονται για την κατάσταση του δρόμου.

Αυτές είναι:
Κοσύφης Σταύρος
Χατζηδρόσου Ουρανία
Βλαχάκη Νίκη
Βλαχάκη Φάνη
Αμπελάκια Μάχη
Ε. Στέργιου και Σια ΟΕ

Όλοι εμείς, επί πλέον των φόρων, πληρώνουμε δημοτικά τέλη τα οποία είναι ηυξημένα και για την χειμερινή περίοδο, που οι επιχειρήσεις είναι κλειστές. Ζητάμε λοιπόν να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος σύντομα, πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Ευελπιστούμε πως θα έχουμε την θετική έγκριση σας.
Ευχαριστούμε εκ των  προτέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.