Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου ευχαριστεί τον κ. Θεόφιλο Πριόβολο

Επιστολή έστειλε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου, με την οποία ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Θεόφιλο Πριόβολο, ο οποίος με την προσφορά του συνέβαλε ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει στην ιματιοθήκη του δέκα αντρικές παραδοσιακές φορεσιές,

Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

Αγαπητέ κ. Πριόβολε,

Με την παρούσα επιστολή σύσσωμο το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου σας ευχαριστεί θερμά, , για την υποστήριξή σας αλλά και για την ευαισθησία που επιδείξατε ανταποκρινόμενος στα αιτήματα και τις ανάγκες του Συλλόγου.

Η γενναιόδωρη προσφορά σας συνέβαλε ώστε ο σύλλογός μας να αποκτήσει στην ιματιοθήκη του δέκα αντρικές παραδοσιακές φορεσιές οι οποίες ήταν άκρως απαραίτητες για τις χορευτικές μας παραστάσεις που δίνουμε τόσο εντός Αλοννήσου όσο κι εκτός ανά την Ελλάδα!

Αποδείξατε έμπρακτα όχι μόνο τον σεβασμό σας, αλλά και την υποστήριξή σας στην τοπική μας κοινωνία, στον σύλλογό μας και η προσφορά σας μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε το έργο μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ,

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.