Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

“Νοικοκυραίοι” καθαρίζουν τα σπίτια τους και βρωμίζουν το Δάσος!

Ένας ΧΑΔΑ στο "συγκριτικό πλεονέκτημα" της Σκοπέλου
Σε σκουπιδότοπο μετατρέπεται το Δάσος της Σκοπέλου, αφού ορισμένοι -πολλοί ή λίγοι δεν ξέρουμε- μεταφέρουν και εναποθέτουν μπάζα και απορρίμματα μέσα σε αυτό.
Η επιβάρυνση παρατηρείται κυρίως στα ρέματα και σε πλαγιές, τα οποία βρίσκονται δίπλα στο οδικό δίκτυο, όπου ανάμεσα στα αγριολούλουδα “φυτρώνουν” χιλιάδες σκουπίδια!

Μέσα σε ένα “γερασμένο” δάσος, που είναι έτοιμο να καεί με την πρώτη σπίθα, υπάρχουν γυαλιά, γκαζάκια, καθρέφτες, κουφώματα, κρεβάτια, είδη υγιεινής και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, που ο “σύγχρονος άνθρωπος” θέλει να ξεφορτωθεί από τον ιδιωτικό του χώρο και να τα φορτώσει στο Περιβάλλον.
Οι άγνωστοι δράστες επιλέγουν με ευκολία  τα δάση για να εναποθέτουν παράνομα τα απορρίμματα, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνουν αντιληπτοί, αφού δρουν κυρίως τις νυχτερινές ώρες και επιπλέον δεν υπάρχουν υπηρεσίες πρόθυμες, που θα μπορούσαν να κάνουν περιπολίες για τον εντοπισμό τους…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.