Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Σκόπελος | Ανταλλαγή αποκριάτικων στολών

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, από τις 6 - 8 μ.μ. μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πεπαρήθειου Δημοτικού Σχολείου θα βρίσκονται στο Πνευματικό Κέντρο Παναγίας Φανερωμένης, για να υποδεχτούν γονείς οι οποίοι επιθυμούν να χαρίσουν ή ν’ ανταλλάξουν κάποια από τις στολές των παιδιών τους.

Οι στολές θα παραληφθούν από τα μέλη του Συλλόγου και θα ομαδοποιηθούν. Η ανταλλαγή θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα στον ίδιο χώρο, κατόπιν ανακοίνωσης του Συλλόγου μας.

Παρακαλούμε οι στολές να είναι καθαρές και σε καλή κατάσταση.

Όσες στολές παραμείνουν και δε διατεθούν προς ανταλλαγή (με σύμφωνη γνώμη γονέων) θα είναι στη διάθεση του Συλλόγου για κάλυψη μελλοντικών αναγκών των μαθητών του Σχολείου μας καθώς και για τη δημιουργία καλλιτεχνικού βεστιαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.