Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Γιορτή του βόλεϊ το Σάββατο στο Κλειστό | Το ζεστό χειροκρότημα επισφράγισμα της επιτυχημένης χρονιάς

ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Κοχύλη Ράνια, Κοχύλη Κατερίνα, Καριοφύλλη Ηλιάννα, Φλωρούς Μαρία, Κομανάκου Χρύσα, Χλιβερού Τζούλια, Σάββα Μάχη, Ζάνη Χριστίνα, Αναγνωστοπούλου Ελένη, Τσιβούλη Τζένη, Λεμονή Αρετή, Παπαλεξοπούλου Αγγελική, Τσαρπαλά Ιωάννα, Μούτση Αγγελική, Γεράκη Μαρία, Φουσκαρίνη Χρυσάνθη, Κοσμά Νίκη, Γκέτσκα Ειρήνη, Πόλασεκ Έρικα, Καραχαλίδου Γεωργία (απούσα λόγω τραυματισμού)

Προπονητής: Γιάννης Τσακάλης
Λίγο πριν το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με την πρωτοπόρο ομάδα του 3ου Ομίλου Γ.Σ. Αλμυρού και εν όψει του αγώνα μπαράζ, που πρόκειται να γίνει με τον Α.Σ. Ιτέας, πρώτη ομάδα στη βαθμολογία του 4ου Ομίλου Α.Σ. Ιτέας, δύο δηλαδή ομάδες από τα βασικά φαβορί για την άνοδο στη Β' Εθνική, ας δούμε τί κατάφερε φέτος η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου, σε μια ομολογουμένως καλή χρονιά με επισφράγισμα την κατάκτηση της 2ης θέσης του Ομίλου και τη συμμετοχή της ομάδας για πρώτη φορά σε μπαράζ ανόδου.
Η ομάδα αποτελείται από ένα σύνολο αθλητριών που περιέχει 3-4 έμπειρες παίκτριες και δέκα αθλήτριες 13-15 χρόνων, που προέρχονται από το φυτώριο των ακαδημιών, μετά από τη δουλειά σε βάθος που γίνεται σε αυτές, από  τον Γιάννη Τσακάλη.

Την αγωνιστική χρονιά 2018 - 2019 η ομάδα έπαιξε καλό βόλεϊ στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Παρά την κούραση και την ταλαιπωρία από τα πολύωρα ταξίδια στο Βόλο και τις εξαντλητικές διανυκτερεύσεις, τα κορίτσια βρέθηκαν στα γήπεδα για να αγωνιστούν αμέσως μετά το ταξίδι ή πολύ πρωί, για να προλάβουν το πλοίο της επιστροφής και τα κατάφεραν!
Οι λόγοι της βελτίωσης της ομάδας μπορούν να συνοψιστούν ως εξής:
• Η συνεχής σκληρή προπόνηση και η καλή δουλειά του προπονητή
• Η απόκτηση εμπειρίας (ψήσιμο) των νεαρών αθλητριών
• Η αγάπη των φιλάθλων προς την ομάδα, που σε κάθε αγώνα γεμίζουν την κερκίδα και ενισχύουν την προσπάθεια των αθλητριών.

Γιορτή του βόλεϊ

Το Σάββατο, λοιπόν, στις 8 το βράδυ είναι ευκαιρία να γεμίσουμε πάλι την κερκίδα αφ' ενός για να απολαύσουμε έναν πολύ ωραίο αγώνα από τις δύο πρώτες ομάδες του Ομίλου, σε μια μέρα γιορτής για το άθλημα και αφ' ετέρου να επιβραβεύσουμε με το ζεστό χειροκρότημα τις αθλήτριες και τον προπονητή για την φετινή τους επιτυχία.
Λαμπρό μέλλον...

Σαν επίλογο θα σημειώναμε ότι, από αυτή τη δουλειά που γίνεται τα τελευταία 9 χρόνια στο βόλεϊ, μεγαλύτερο κέρδος δεν είναι ούτε η θέση στη βαθμολογία, ούτε η πρόκριση στα μπαράζ, αλλά το γεγονός ότι η βασική ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες της β' και γ' τάξης γυμνασίου, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα έχει λαμπρό μέλλον και πως στις ακαδημίες της διαθέτει περισσότερα από 50 κορίτσια τα οποία μαθαίνουν τα μυστικά του βόλεϊ από πολύ μικρές ηλικίες.

Γιώργος Πούλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.