Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ποδόσφαιρο Γ’ ΕΠΣΘ | Α.Ο. Σκοπέλου - Ιωλκός 2-2

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
Τα τέσσερα γκολ, οι εναλλαγές στο σκορ, τα πολλά νεύρα, κυρίως από την ομάδα της Σκοπέλου και η μοιρασμένη υπεροχή ήταν τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι μεταξύ του Α.Ο. Σκοπέλου και του Ιωλκού, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου, στο Δημοτικό Στάδιο και  το σφύριγμα της λήξης του  βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.
Η Σκόπελος προηγήθηκε με τον Χρυσάνθη, αλλά ισοφαρίστηκε γρήγορα και αργότερα βρέθηκε να χάνει με 1-2, σκορ με το οποίο οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα αποδυτήρια. Στην διάρκεια της ανάπαυλας φαίνεται να έγινε κάποια συζήτηση για να ηρεμήσει η ομάδα και αυτό φάνηκε στην επάνοδό της στον αγωνιστικό χώρο, όπου η ομάδα έδειξε αποφασισμένη για ολική επαναφορά.
Η προσπάθεια των παικτών της Σκοπέλου για επιστροφή είχε κέρδος ένα πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο αρχηγός Γιάννης Σκιαθίτης (2-2). Μετά την  ισοφάριση οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές και να πετύχουν το νικητήριο γκολ, που πιθανώς να άξιζαν και ίσως το κατάφερναν με μια “θερμή” κερκίδα…

Με πολλά παράπονα για τη διαιτησία έφυγε από το γήπεδο η πολύ καλή ομάδα του Α.Σ. Ιωλκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.