Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ο έμπειρος τεχνικός Χρήστος Καπελιάνης ξανά στον πάγκο του Α.Ο. Σκοπέλου

Η Διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου, μετά την απομάκρυνση του Δημήτρη Καριοφύλη την περασμένη εβδομάδα, έδρασε γρήγορα και αποφάσισε να προσλάβει για δεύτερη φορά για προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Σκοπέλου τον καθηγητή φυσικής αγωγής και κάτοχο διπλώματος UEFA-A Χρήστο Καπελιάνη, έναν τεχνικό με βιογραφικό, που μαρτυρά υψηλό βαθμό εμπειρίας.


Ο Χρήστος Καπελιάνης, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά και σε λίγη ώρα θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Νηλέα, έπαιξε σαν ποδοσφαιριστής στον Τοξότη Λάρισας, στον Απόλλωνα Λάρισας και στις Νέες Καρυές Λάρισας, ενώ βρέθηκε στον πάγκο ως προπονητής στις ομάδες Ολυμπιακός Λιοσίων, Αχαρναϊκός, Απόλλωνας Λάρισας, ΑΕΔ Νίκαιας, ΑΟ Αυλίδας, στον Αχιλλέα Φαρσάλων και πριν δύο χρόνια στον πάγκο του Α.Ο. Σκοπέλου, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α' ΕΠΣΘ.


Σε μια λιτή σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Α.Ο. ΣΚΟΠΕΛΟΥ αναφέρει:
«Ο Α.Ο. Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Χρήστου Καπελιάνη, ο οποίος θα κάτσει από σήμερα στον πάγκο της ομάδας μας για το ντέρμπι. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.