Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Η ΛΑ.Σ. Σκοπέλου για τις απλήρωτες καθαρίστριες στα σχολεία

Πέντε και πλέον μήνες από την έναρξη του σχολικού έτους και οι καθαρίστριες των διδακτηρίων όπου φοιτούν τα παιδιά μας παραμένουν απλήρωτες εξαιτίας της απαράδεκτης  στάσης της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας. 

Δε φτάνει που αμείβονται με χαμηλές αποδοχές και ζουν σε καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας, αναγκάζονται να υπομένουν και την απληρωσιά την ώρα που οι επιδοτήσεις προς τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους δίνονται προκαταβολικά!

Ευθύνες για αυτήν την κατάσταση έχουν και οι δημοτικές αρχές των κομμάτων και των παρατάξεων του ευρωμονόδρομου, μεταξύ αυτών και η Δημοτική Αρχή της Σκοπέλου, που συμβιβάζονται με αυτήν την πολιτική και τις αυταπάτες περί τέλους των μνημονίων που σπέρνει η Κυβέρνηση. Κι αυτά τη στιγμή που θεριεύουν τα αιματοβαμμένα πρωτογενή πλεονάσματα και το Επίδομα Ανθυγιεινής Εργασίας οδεύει για κατάργηση ή πετσόκομμα!

Η Λαϊκή Συσπείρωση συμπαραστέκεται στον αγώνα των πάνω από εκατό συνδικαλιστικών οργανώσεων που διαδηλώνουν σήμερα στην Αθήνα για την αναθεώρηση του Άρθρου 103 του Συντάγματος, το οποίο απαγορεύει τη μετατροπή των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου και χρησιμοποιήθηκε σαν «καραμέλα» από κυβερνώντες και δημοτικές αρχές, με αποκορύφωμα τις κινητοποιήσεις των «παρατασιούχων» της Καθαριότητας. 

Οι σχολικές καθαρίστριες  δεν πρέπει να εφησυχάζουν με τις υποσχέσεις Δήμων και Υπουργείου Παιδείας αλλά πρέπει να διεκδικήσουν οργανωμένα να πληρώνονται κάθε μήνα και το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με συσπείρωση στα σωματεία τους.

Εδώ και τώρα Μονιμοποίηση όλων των Συμβασιούχων!

Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί σε σχολεία, νοσοκομεία, δήμους, σε όλες τις δημόσιες Υπηρεσίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.