Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Σημαντική δωρεά στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Σε μια σημαντική δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας του νησιού προχώρησε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, ο κ. Τρύφωνας Αργυράκης, κάτοικος Γερμανίας και λάτρης της Σκοπέλου, την οποία επισκέπτεται συχνά.
Ο κ. Αργυράκης έχει προσφέρει και κατά το παρελθόν φαρμακευτικό και νοσοκομειακό υλικό, αφού κατά την παραμονή του στο νησί επισκέφθηκε το Κ.Υ. μετά από ένα περιστατικό υγείας ενός μέλους της οικογένειας του και διαπίστωσε σημαντικές ελλείψεις. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ζητώντας να μάθει τί ακόμα θα μπορούσε να προσφέρει, η παιδίατρος Μαρία Τσάμπρα, που εκείνη την περίοδο υπηρετούσε στο νησί, του ζήτησε τη δωρεά ενός διαγνωστικού μηχανήματος. Ο κ. Αργυράκης δεν το ξέχασε και με την ευκαιρία της χειμερινής επίσκεψής του στη Σκόπελο, βρέθηκε στις 6 Φεβρουαρίου στο Κ.Υ. και παρέδωσε στο γιατρό Χριστόφορο Λάσκο το μηχάνημα.

Πρόκειται για ιατρικό μηχάνημα και πιο συγκεκριμένα για ένα διαγνωστικό σύστημα για την μέτρηση βιολογικών παραμέτρων από δείγματα ασθενών, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ορισμένες παθήσεις, τόσο για διάγνωση, όσο και για την παρακολούθηση αυτών.

Η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τόσο για την ευαισθησία του τον κ. Τρύφωνα Αργυράκη, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του προς το Κέντρο Υγείας, όσο και για την προθυμία του να συνεχίσει να προσφέρει υγειονομικό υλικό, βοηθώντας έτσι τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.