Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Βόλεϊ Γυναικών | Α.Ο. Σκοπέλου: …και τώρα μπαράζ!

Α. Σ. Φαρσάλων - Α.Ο. Σκοπέλου 3-2 σετ
Επιστρέφοντας με το "Ερατώ" στη Σκόπελο τα κορίτσια δικαιολογημένα πανηγυρίζουν,
αφού στις αποσκευές τους έχουν το εισιτήριο για τα μπαράζ, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας
Οι προσπάθειες αθλητριών και προπονητή έπιασαν τόπο και ο στόχος επετεύχθη! Η αγαπημένη ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Σκοπέλου γνώρισε γλυκειά ήττα με 3-2 από τον Α.Σ. Φαρσάλων, σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, αλλά ο βαθμός που κατέκτησε από το 1ο σετ, το οποίο κέρδισε με άνεση 25-12, επέτρεψε στο τέλος του αγώνα τούς πανηγυρισμούς, αφού η ομάδα θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της στα μπαράζ ανόδου.
Το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η θέση στην βαθμολογία του ομίλου μας(1η - 2η), που θα καθορίσει τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουμε στη στην νοκ-άουτ φάση των αγώνων μπαράζ.

Η ομάδα παρουσιάστηκε αποφασισμένη, γνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα και έδειξε από τις πρώτες φάσεις ότι ήθελε να πάει αυτή στα μπαράζ και το κατάφερε εξασφαλίζοντας το εισιτήριο από το πρώτο σετ. Στη συνέχεια χωρίς άγχος και αφού χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες που συμμετείχαν στην αποστολή, παίχθηκε ένας πολύ ωραίος αγώνας στον οποίο ηττηθήκαμε μεν (3-2), πανηγυρίσαμε δε..!

Απομένει η τελευταία αγωνιστική, την επόμενη εβδομάδα, όπου θα υποδεχθούμε τον Γ.Σ. Αλμυρού, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει από σήμερα τα εισιτήρια για τα μπαράζ.

Τα σετ 25-12 / 17-25 / 19-25 / 25-19 / 9-15

Α.Ο. Σκόπέλου (Τσακάλης): Κοχύλη Ρ., Καριοφύλλη, Ζάννη, Φλωρούς, Χλιβερού, Μούτση, Γεράκη, Τσιβούλη, Κομανάκου, Σάββα, Αναγνωστοπούλου, Παπαλεξοπούλου, Κοχύλη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.