Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Απάντηση του Α.Ο. Σκοπέλου στην ανακοίνωση του Α.Σ. Ιωλκού

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση (κλικ) του Δ.Σ. του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ για τα όσα ισχυρίζονται ότι συνέβησαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ και του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019.

Αρχικά, ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε μια συνήθη ποδοσφαιρική φάση (διεκδίκηση μπάλας). Αμέσως επενέβη ο γιατρός του αγώνα για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, και με τη συνοδεία μέλους του ΔΣ του ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κ.Υ. ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ενώ ο δεύτερος γιατρός του αγώνα συνέχισε την παρουσία στο γήπεδο.

Όσον αφορά τον προπονητή του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ κ. Σταμπουλή, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζε συστηματικά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και συγκεκριμένα τον ποδοσφαιριστή Χρυσάνθη χωρίς προηγουμένως να έχει προκληθεί από κανέναν. Και ενώ θα μπορούσαμε να τον έχουμε καταγγείλει σε όλους τους επίσημους φορείς, δεν το πράξαμε, για να μην δυναμιτίσουμε περαιτέρω την ατμόσφαιρα και λόγω των καλών σχέσεων που διατηρούμε με την ομάδα του ΙΩΛΚΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Ο ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ απ’ την αρχή της ίδρυσής του (1987) προάγει το αθλητικό πνεύμα και το "ευ αγωνίζεσθαι" διατηρώντας ζωντανή τη φλόγα του αθλητισμού στο νησί μας. Έχουμε αποδείξει τόσα χρόνια τη φιλοξενία μας στις ομάδες που μας επισκέπτονται, με τελευταίο παράδειγμα την νεανική ομάδα ΕΡΜΗΣ, η οποία έστειλε δημόσια ευχαριστήρια επιστολή για τη φιλοξενία.

Το ΔΣ
ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.