Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Βολεϊ | Α.Ο. Σκοπέλου: ...το μυαλό στην Ιτέα!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Αήττητη και πρώτη έφυγε από το κλειστό γήπεδο Σκοπέλου η πολύ καλή ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ. Αλμυρού, οι αθλήτριες της οποίας έχουν πολλούς αγώνες “στα χέρια τους” και αποτελούν ένα καλοδουλεμένο σύνολο, που δίκαια βρέθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα της Σκοπέλου βγήκε στο τερέν “μουδιασμένη”, αλλά γρήγορα συνήλθε, κατά διαστήματα έπαιξε πολύ όμορφο βόλεϊ και στο τέλος χειροκροτήθηκε θερμά, όχι μόνο για την εμφάνισή της, αλλά και την όλη αγωνιστική της πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο χθεσινός αγώνας ήδη ξεχάστηκε και από σήμερα ο Γιάννης Τσακάλης καταστρώνει τα πλάνα του για την “νοκ - άουτ” εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Σ. Ιτέας, αφού ως γνωστόν το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου αρχίζουν τα μπαράζ ανόδου.

Τα σετ του αγώνα: 17-25 / 21-25 / 22-25

Οι αθλήτριες, ο προπονήτης και η Διοίκηση του Α.Ο. Σκοπέλου ευχαριστούν για ακόμα μία φορά τους φίλους του βόλεϊ, που σε κάθε αγώνα γεμίζουν τις κερκίδες και στηρίζουν την προσπάθεια της ομάδας και εύχεται στον Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος αντιμετωπίζει σε αγώνα μπαράζ τον  Φιλαθλητικό Τρικάλων καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.