Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η Σκόπελος στα ομορφότερα κινηματογραφικά μέρη της Ευρώπης σύμφωνα με το «Forbes»

Ψαράς στο λιμάνι της Σκοπέλου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ)
Εναν κατάλογο με τις 10 ομορφότερες τοποθεσίες της Ευρώπης, οι οποίες έγιναν γνωστές στις ΗΠΑ μέσα από ταινίες, δημοσίευσε το περιοδικό «Forbes». Οπως είναι φυσικό, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο δημοσίευμα. Το «μαγικό ελληνικό νησί του καλοκαιριού», όπως αναφέρεται στην ταινία «Mamma Mia», με τους κατακόρυφους βράχους και τις πανέμορφες παραλίες με λευκή άμμο είναι στην πραγματικότητα το νησί της Σκοπέλου.

Οι περισσότερες υπαίθριες σκηνές γυρίστηκαν στην παραλία του νησιού Καστάνι και στο γραφικό πηλιορείτικο χωριό, Νταμούχαρη. Ευρέως γνωστό στις ΗΠΑ ως το «Νησί του ‘Mamma Mia’», η Σκόπελος πέρα από την φυσική της ομορφιά μπορεί να υπερηφανεύεται για το ξενοδοχείο όπου η Μέριλ Στριπ και ο Πιρς Μπρόσναν, μαζί με το υπόλοιπο καστ έμειναν, το γνωστό «Skopelos Village Hotel» αλλά και το ότι αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό για γάμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.