Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Ν.Ι.Κ.Ο.Σκοπέλου: Η ιστιοπλοΐα κι ο αθλητισμός υπάρχουν για να ενώνουν τους ανθρώπους κι όχι για να χωρίζουν!


Τριπλή η χαρά για 'μας τα μέλη του Ν.Ι.Κ.Ο.Σκοπέλου, που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνδράμουμε, όπως κάθε χρόνο, στη διοργάνωση του ΧΧΧΙ ιστιοπλοϊκού αγώνα Βορείων Σποράδων του ΙΟΒΑΘ.


1) Γιατί ο αγώνας μπαίνει αισίως στην τέταρτη δεκαετία του. Όλοι θυμόμαστε ότι με πρωτοβουλία της προέδρου του ΙΟΒΑΘ μετά τη συμμετοχή μας του 2007 αποφασίστηκε να δοκιμάσουμε τη μεταφορά της εκκίνησης του αγώνα στη Σκόπελο από τη Σκιάθο που ήταν παλιά. Και βέβαια το εγχείρημα πέτυχε κι από τότε ο αγώνας ξεκινά και τελειώνει στο λιμάνι της Σκοπέλου.


2) Γιατί ξαναβρεθήκαμε οι ιστιοπλόοι στο νησί μας και μετά από μια διακοπή 15 μηνών, λόγω της πανδημίας, που απαγόρευε αγώνες, προπονήσεις, δρααστηριότητα, φαίνεται να βγαίνουμε τελικά από τη στενωπό και μας δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουμε ιστιοπλοία.


3) Γιατί ο αγώνας διοργανώθηκε με πολύ προσπάθεια -και οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην προσωπικότητα της Προέδρου του ΙΟΒΑΘ- και κόντρα στις διαμορφωμένες από την Πολιτεία, γενικά, αντίξοες έως εχθρικές συνθήκες (υψηλά τέλη ελλιμενισμού, εισητήριο στο θαλάσσιο πάρκο κλπ) .

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι είμαστε και θα είμαστε εδώ για να συνδράμουμε ή και να διοργανώσουμε αγώνες και εκδηλώσεις που προωθούν και καλλιεργούν το ναυταθλητισμό, την ιστιοπλοία και τη χαρά που δίνουν στους συμμετέχοντες, αθλητές και μη.

Η ιστιοπλοΐα κι ο αθλητισμός υπάρχουν για να ενώνουν τους ανθρώπους κι όχι για να χωρίζουν!

Το ΔΣ του 

Ν.Ι.Κ.Ο.Σκοπέλου



ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕ ΚΛΙΚ →ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.