Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ημερίδα στη Σκόπελο με θέμα «Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Καταλυμάτων»

Η Ασφάλεια του Επισκέπτη σε Απόλυτη Προτεραιότητα 

Ημερίδα της Διεύθυνσης Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού και της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου για τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Μετά και την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση διαδικτυακής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, ήρθε η σειρά της Σκοπέλου.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού και η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, διοργανώνουν  –δια ζώσης– ημερίδα ενημέρωσης του επιχειρηματικού κόσμου του νησιού, με θέμα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων και τα μέτρα που καλείται να εφαρμόσει, για μια ακόμη απαιτητική χρονιά, ο τουριστικός κλάδος. 

Η ημερίδα, η οποία θα είναι ανοικτή στο κοινό, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021, στις 18:30, στον χώρο του Ξενοδοχείου “SKOPELOS HOLIDAYS”. 

Βασικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας, κ. Νικόλαος Σαρούκος, ενώ πέραν των ζητημάτων τήρησης Υγειονομικών Πρωτοκόλλων, θα υπάρχει ανοικτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες, ενώ θα απαντηθούν και ερωτήματα που ενδιαφέρουν τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στην ημερίδα θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες υγειονομικές ρήτρες (μέτρα προστασίας, αποστασιολόγιο, κ.ο.κ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.