Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Δοκιμαστική πλεύση για το Superrunner Jet | Θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Βόρειες Σποράδες και το Μαντούδι


Δοκιμαστική πλεύση πραγματοποίησε σήμερα το Ε/Γ-Ο/Γ Superrunner Jet, πιάνοντας σε όλα τα λιμάνια, αρχής γενομένης από αυτό του Μαντουδίου και στη συνέχεια τα λιμάνια του Αγνώντα, της Αλοννήσου, της Σκοπέλου και της Σκιάθου, το οποίο από την Παρασκευή 18 Ιουνίου ξεκινά δρομολόγια με έδρα το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και προορισμό τις Βόρειες Σποράδες και το Μαντούδι Ευβοίας.

Έτσι το  Superrunner Jet, την Παρασκευή 18 Ιουνίου θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης στις 07:00, για Σκιάθο (άφιξη 10:05), Σκόπελο (άφιξη 11:00), Αλόννησο (άφιξη 11:25) και Μαντούδι (άφιξη 12:00). Από το Μαντούδι θα αναχωρήσει για το ταξίδι της επιστροφής στις 16:00, για Αλόννησο (άφιξη 16:45), Σκόπελο (άφιξη 17:15), Σκιάθο (άφιξη 18:05) και Θεσσαλονίκη (άφιξη 21:35).

Οι αναχωρήσεις από τη Θεσσαλονίκη θα είναι τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ τον Αύγουστο θα αυξηθούν σε τέσσερις. 

Καλά ταξίδια!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ↓

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.