Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Ευχαριστήριο του παραρτήματος Βορείων Σποράδων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης


Το ΔΣ και τα μέλη του παραρτήματος Βορείων Σποράδων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εκπαιδευτές από το Τ.Ο.Δ. κ. Τζήκα Γεωργίο και κ. Γάτα Αθανάσιο για τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποίησαν σε διαδικασίες rappel, κόμπους, κλπ., καθώς και τον κ. Πεντζίκη Ιωάννη, τμηματάρχη του Τ.Υ.Σ. για τις εκπαιδεύσεις αυτοπροστασίας και διάσωσης στο υγρό στοιχείο. 


Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 19-20/06/2021 σε Σκιάθο και Σκόπελο για τα νέα μέλη του παραρτήματος στο πλαίσιο ολοκλήρωσης των πρακτικών διαδικασιών του Βασικού Σχολείου νέων εθελοντών της Ελληνικής Ομαδας Διάσωσης.

Ευχαριστήριο

Οι εκπαιδεύσεις δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς την σημαντική χορηγία της ακτοπλοϊκης εταιρίας SEAJETS για την μεταφορά των εκπαιδευτών και εξοπλισμού από Θεσσαλονίκη προς τα νησιά (Σκιάθο και Σκόπελο) με επιστροφή καθώς και της ακτοπλοϊκής εταιρίας ΑΝΕS και τον κ. Αντωνίου Γεώργιο, καπετάνιο του πλοίου Πρωτέας για την μετακίνηση από Σκόπελο για Σκιάθο ενός μέλους με αυτοκίνητο με εξοπλισμό. 

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Τα μέλη και το ΔΣ της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης 

[παράρτημα Βορείων Σποράδων]







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.