Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Σκόπελος | Ο Σύλλογος Συνταξιούχων πραγματοποιεί εκλογές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ, ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ και ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΕΝΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ  Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ | ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Νομού Μαγνησίας πραγματοποιεί εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και στην Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας, και καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές. 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι συνταξιούχοι, πάρτε μαζικά μέρος στις εκλογές του Συλλόγου! Η δύναμη είναι στα χέρια σας!

ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ: ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 26-27 ΙΟΥΝΗ, 7-9 ΜΜ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 

Κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνος του τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας των πολιτικών των κυβερνήσεων που έχουν βάλει, εδώ και χρόνια, στο στόχαστρο τις συντάξεις και τα δικαιώματα των συναδέλφων. Η επίθεση δεν αφορά μόνο εμάς, αλλά και τα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας. 

Τα αντιλαϊκά νομοσχέδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα από την ψήφιση του νόμου - έκτρωμα για τα Εργασιακά και η κυβέρνηση προχωράει στην επόμενη πράξη του αντιλαϊκού της σχεδιασμού, φέρνοντας άμεσα για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης.  

Η στόχευση είναι σε δυο κατευθύνσεις: 

Πρώτον, με τη σταδιακή απαλλαγή του κράτους από το «κόστος» της Κοινωνικής Ασφάλισης και τη μετατροπή της σε ατομική υπόθεση, να δημιουργείται «δημοσιονομικός χώρος» για νέες φοροαπαλλαγές, επιδοτήσεις και διευκολύνσεις στο κεφάλαιο.

 Και δεύτερο, να αποτελέσουν οι εισφορές των ασφαλισμένων ένα γερό επενδυτικό κομπόδεμα πολλών δισ. ευρώ, που ανυπομονούν να βάλουν στο χέρι και να ρίξουν στον τζόγο ισχυρές ασφαλιστικές εταιρείες και επενδυτικά ταμεία. Να διευκολύνεται δηλαδή η επένδυση συσσωρευμένων κεφαλαίων. 

Οι ανατροπές στην επικουρική σύνταξη έρχονται να συμπληρώσουν παλιότερες μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού συστήματος, απ' όλες διαχρονικά τις κυβερνήσεις, με τελευταίο τον νόμο Κατρούγκαλου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Σύλλογος είναι το πιο ισχυρό μας όπλο απέναντι σ’ αυτή την επίθεση.

 Ενισχύουμε με την συσπείρωση των δυνάμεων μας. 

Συμπληρώνουμε την αίτηση εγγραφής και συμμετέχουμε στις εκλογές στηρίζοντας αγωνιστές υποψήφιους. 

Με δυνατούς Συλλόγους μπορούμε να βάλουμε φρένο στα αντιλαϊκά τους μέτρα, μπορούμε να έχουμε κατακτήσεις στον αγώνα για να πάρουμε πίσω τα όσα μας έχουν αρπάξει από τους κόπους μιας ζωής. 

Στην εποχή μας, με την άνοδο της παραγωγικότητας και την πρόοδο της τεχνολογίας, είναι πλέον εφικτή και αναγκαία η μείωση του εργάσιμου χρόνου, με μείωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και αξιοπρεπείς συντάξεις και όχι το αντίθετο.  

Το πρόγραμμα των εκλογών έχει ως εξής: 

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΙΟΥΝΗ

ΑΠΟ 7.00 μ.μ. ΜΕΧΡΙ 9.00 μ.μ. ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.