Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, αντλώντας δύναμη από τον αγώνα των γονιών και του λαού, να δώσουν τη μάχη στις Πανελλαδικές με ψηλά το κεφάλι!


Τη χρονιά που πέρασε εν μέσω πρόσθετων δυσκολιών που δημιούργησαν η πανδημία και η αντιλαϊκή πολιτική διαχείρισής της, οι μαθητές με τους αγώνες τους για το σχολείο, τη μόρφωση και τη ζωή που ονειρεύονται, απέδειξαν ότι μπορούν να είναι μαχητές στις εξετάσεις, μαχητές και στη ζωή, ό,τι και να γίνει.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, είναι δίπλα σε όλους τους μαθητές, γιατί τους βλέπουμε να μεγαλώνουν, να κάνουν όνειρα για το δικαίωμα στη μόρφωση μέσα από ένα αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα παιδείας, αλλά και για το δικαίωμα στο μέλλον με πλήρη και σταθερή εργασία για όλους με σύγχρονα δικαιώματα. 

Ο δρόμος της ζωής για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!

Κάθε μάχη θέλει καθαρό μυαλό, επιμονή, υπομονή και ψηλά το κεφάλι. 

Τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε με την προσωπική και κυρίως με τη συλλογική προσπάθεια και αγώνα!

Ιδιαίτερα τώρα, που δημιουργούνται συνθήκες για να δουλεύει η νέα γενιά σε συνθήκες χειρότερες από αυτές των παππούδων της, οι μαθητές και οι μαθήτριες να αντλήσουν δύναμη από την αστείρευτη πηγή διδαγμάτων και ηρωισμού του λαού και της νεολαίας μας!

Η Λαϊκή Συσπείρωση, εύχεται καλή δύναμη σε κάθε μαθητή και σε κάθε μαθήτρια στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.

14/6/2021



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.