Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

'Ενωση Ξενοδόχων Σκοπέλου: Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να διατηρήσουμε το νησί "covid safe" προορισμό

Επιτυχημένη ημερίδα στη Σκόπελο με θέμα «Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Καταλυμάτων»


Συνάντηση στον φιλόξενο χώρο του Skopelos Holidays Hotel & Spa είχαν ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, με την ευκαρία ημερίδας που πραγματοποίησε η Ένωση  Ξενοδόχων Σκοπέλου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Τουρισμού (ΠΥΤ) Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού με θέμα ενημέρωσης και συζήτησης τα «Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων» και την ασφάλεια του πελάτη σε Απόλυτη Προτεραιότητα.

Άψογος οικοδεσπότης ο υπεύθυνος του Skopelos Holidays Hotel & Spa κ. Μάκης Αποστολίδης φρόντισε για όλα...

Βασικός ομιλητής στην ημερίδα ήταν ο Προϊστάμενος Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας, κ. Νικόλαος Σαρούκος, άριστος γνώστης του "δύσκολου” και ιδιαίτερου θέματος, οποίος απάντησε με σαφήνεια σε όλες τις ερωτήσεις των συμμετεχόντων κατά τη διάρκεια της ανοικτής συζήτησης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Σκοπέλου κα Γιάννα Ευσταθίου, ενώ η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου κα Μαίρη Διαμάντη μιλώντας στην εφημερίδα μάς είπε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν αυτή την δύσκολη σεζόν για να έχουμε ασφαλείς ξενοδόχους, ασφαλείς εργαζόμενους και βέβαια ασφαλείς επισκέπτες, ώστε να διατηρήσουμε, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα, την Σκόπελο covid safe προορισμό. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο είναι και η σημερινή ημερίδα με καλεσμένο τον κ. Σαρούκο, για να λυθούν τυχόν απορίες και να γίνει ενημέρωση για τις "νέες αλλαγές" στα υγειονομικά πρωτόκολλα... Με την σημερινή παρουσία του Προϊσταμένου Ελέγχου, Επιθεώρησης και Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας δόθηκε η καλύτερη λύση...»



__________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.