Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Σκόπελος | Με μεγάλες καθυστερήσεις η παράδοση αλληλογραφίας και δεμάτων από τα ΕΛΤΑ

Λογαριασμοί Κοινής Ωφέλειας παραδίδονται αφού έχει λήξει η ημερομηνία πληρωμής!

Σε Vintage Card Postal θα βλέπουμε μετά από καιρό τα υποκαταστήματα ΕΛΤΑ

Στενάζει από τον όγκο δεμάτων και αλληλογραφίας το τοπικό υποκατάστημα καθώς έχει μείνει με δύο εργαζόμενους, που δίνουν μάχη καθημερινά για να ανταποκριθούν στη στοιχειώδη λειτουργία του. Πολύ περισσότερο δεν επαρκούν για την διανομή στους τρεις οικισμούς του νησιού, ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, ενώ ήδη παρουσιάζονται καθυστερήσεις στη διανομή της αλληλογραφίας.

Όπως είναι γνωστό η τροπολογία - νόμος του περασμένου Ιανουαρίου οδήγησε σε «εθελούσιες» απολύσεις 2.000 εργαζόμενους και σε κλείσιμο 215 καταστημάτων μειώνοντας τις υπηρεσίες για επιστολές και δέματα σε όλη την Ελλάδα κι αυξάνοντας το κόστος τους για τον λαό. Στόχος η απαξίωση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, η οποία επιτυγχάνεται με ταχύτατους ρυθμούς, μέσα από τον περιορισμό των σημείων εξυπηρέτησης με το κλείσιμο καταστημάτων. Η κατάσταση επιδεινώνεται από τη μείωση του έμπειρου προσωπικού, είτε με το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου, είτε με απολύσεις, ενώ γίνεται όλο και πιο αισθητή η πτώση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.