Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Το πολυτελές Cedar Sea II της Οικογένειας Mouawad στη Σκόπελο (φωτογραφίες)


Με την καθέλκυσή του να χρονολογείται στο 1986, ο ιδιοκτήτης του Cedar Sea II αρχικά είχε παραγγείλει ένα μικρότερο γιοτ. «Αν πρέπει να περιμένω τρία χρόνια για ένα γιοτ 40 μέτρων, γιατί να μην έχω ένα 60+ μέτρων», αυτή ήταν η αξιομνημόνευτη απάντησή του, όταν έμαθε πόσο χρόνο θα χρειαζόταν η παραγγελία του. 


Το γιοτ (65μ. μήκος, 10,35μ. πλάτος) ανήκει στην οικογένεια Mouawad, που έχει την εταιρεία κοσμημάτων Mondera, με τις εξαίσιες τιάρες που έχουν κοσμήσει τις περισσότερες από τις βασιλικές οικογένειες παγκοσμίως.


Το όνομα Mouawad είναι πολύ γνωστό στον κόσμο της υψηλής κοσμηματοποιίας, τόσο για την τεράστια συλλογή από μοναδικά διαμάντια, όσο και για την εξαιρετικής ακρίβειας κοπή και την φιλοσοφία λιανικής πώλησης. Ιδρύθηκε το 1890 και για πολλά χρόνια, η εταιρεία προμήθευε με σπουδαία κοσμήματα πολλές από τις βασιλικές οικογένειες και πολλούς πλούσιους ιδιώτες. 

Ακόμη και σήμερα οι πελάτες του Mouawad είναι διάσημοι όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, σούπερμοντελ και γενικά γυναίκες με στυλ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.