Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Σκόπελος | Εθελοντική Δασοπροστασία 2021 | Φόρμα εγγραφής


Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκοπέλου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Βορείων Σποράδων δημιούργησαν τη δράση ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 2021 και καλούν τους κατοίκους του νησιού που ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή και να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής (→ΕΔΩ) ώστε να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση του νησιού όταν ο κίνδυνος για πυρκαγιά είναι πάνω από 3 (πολύ υψηλός).

Τα στοιχεία τους θα τα διαχειριστεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκοπέλου και το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Σκοπέλου και όταν ο δείκτης επικινδυνότητας πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός θα ενημερώνονται για σημεία κάλυψης στο νησί της Σκοπέλου και εφόσον μπορούν, θα πραγματοποιούν την κάλυψη αυτή στο πλαίσιο της δράσης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μέχρι 15 Ιουνίου.

Όλοι οι συμμετέχοντες της δράσης αυτής θα ενημερωθούν για θέματα πυρασφάλειας, έγκυρης αναγνώρισης και σωστής κλήσης στο 199 η 112.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.